Om mig

Jag heter Anna Forsberg och jag är en glad, spontan, engagerad och passionerad person. Jag arbetar som key account, webbproducent, projektledare, utbildare, VD på mitt egna bolag VimleWebb AB. VimleWebb är en webbyrå som arbetar med WordPress. Våra kunder är medvetna företag i hela Sverige.

Privat är jag fru, mamma och vän. Är 50 år (och älskar det!) och spenderar så mycket tid jag kan på resande fot, vilket märks på blogginläggen.

Bloggat sedan 2007, till och från

Jag började blogga på wordpress.com 2007. Då handlade det bara om minigrisarna och livet på landet eftersom vi precis flyttat ut på landsbygden.

Året därefter började mitt intresse för odling och jag gjorde en blogg till som handlade om det.

En dag ville jag digitalisera min receptpärm och skapade då bloggen Annas recept, men arbetet med att lägga in en massa recept var tråkigt, särskilt när jag gick över till att äta rawfood, vegetariskt och glutenfritt eftersom jag mestadels då använde andras recept som jag hittade på webben.

När mitt intresse för digitaliseringen växte skapade jag Webbtanten, en blogg som enkelt förklarade verktyg och annat som hade med digitaliseringen att göra.

Och när vi började resa ville jag skriva om det men hade ju redan bloggar som handlade om annat och fick då börja skriva här på anna-forsberg.se istället.

Nytt samlat grepp 2017

Annas passioner & reflektioner

2017 kände jag att det är galet att hålla alla dessa bloggar aktiva. Det är tydligt eftersom bloggandet avtog när det blev för många. Därför har jag slagit ihop dem till en. För alla bloggarna handlar om mig, mina aktuella passioner, vårt liv och våra val samt reflektioner.

Bloggens namn och inriktning har jag inte riktigt fastställt, men den handlar om mig och mina passioner och reflektioner så det är ganska bra, men det är också ganska brett. Kanske jag landar i ett annat upplägg framöver, just nu känner jag att jag älskar att blogga och inte vill vara begränsad nu när jag äntligen bara har en blogg.

Lyssna på podintervju med mig

Ännu mer lär du känna mig om du lyssnar på Gott Prat, en podd där jag intervjuades om mitt företagande och min person. Maria Gustafsson intervjuar mig under en timme och vi berör många intressanta områden.

Antingen-eller

Storstad eller småstad: Småstad
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Fisk
Aftonbladet eller Expressen: Ingen
McDonalds eller MAX: Ingen
Vin eller öl: Rödvin
Charter eller egenkomponerad resa: Planerar gärna resorna själv
Sport eller nyheter: sport
Hockey eller fotboll: hockey
Vinter eller sommar: sommar, men helst vår eller höst
Fem saker som du alltid har i ditt kylskåp? mango, avocado, mandelmjölk, gurka, smör
Fem saker som du inte kan äta? blåmusslor, kött, fågel, gluten, ärtor