Blodsmak

Det är verkligen inte gott med blodsmak, men det är ändå skönt att veta att man pressat sig hårt. Som astmatiker blir det dessutom lite värre än bara blodsmak, jag får självklart tungt att andas under några timmar efter påfrestningen.

Jag har inte sprungit på flera veckor på grund av förkylning och allt arbete som jag prioriterat. Har fått in ett och annat gympass, men löpningen har jag helt kommit ifrån.

Utan att veta var det kom ifrån så fick jag sån lust att springa idag! På med kläderna och ut. Bestämde mig för 4 km för det ska jag springa med Erica i Stockholm på måndag kväll innan vi dunsar ner i soffan och pratar halva natten! Jag kommer garanterat ha ont i ben och rumpa imorgon, men sån smärta älskar jag.

Skönt att jag kunde springa hela tiden, men för varje km jag la bakom mig gick det långsammare. Fast det spelar ingen roll, jag har försökt öka min takt i år, men knäna har sagt ifrån och jag har svårt att pressa mig så hårt som jag skulle behöva göra eftersom astman kommer och får mig att sänka farten.

Men jag springer igen, det är jag glad för. Nu ska jag fortsätta med det och TRX träningen hela vintern! TRX bandet som jag beställt kommer nog med posten i morgon. Blir mkt hemmaträning för att spara tid.

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Mestadels molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
24°C / 12°C
24°C / 11°C
26°C / 9°C
25°C / 8°C
24°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.