Dagens framsteg

Idag har Torsten varit mycket lugnare än i går. Han har legat och vilat sig i solen, letat korn i gräset (som jag slängt dit), ätit sin mat och självklart pratat väldigt mycket med de andra grisarna. Efter kvällsmaten gick han direkt och bäddade ner sig i halmen. Nu sover han helt säkert jättegott i en stooor hög med halm i vetskapen om att ingen kommer att störa honom och hans skönhetssömn.

Jag har klappat honom i ansiktet jättemycket, han älskar att bli kliad där. Jag har t.o.m petat lite i ögonen för att få bort lite kladd. Tre vändor har jag kliat honom med gummikardan och han njuter jättemycket.

Han e så go! Han e så vacker! Han e så ståtlig!

Chico o Belle har oxå lugnat sig och lever sitt normala liv och verkar förstå att han inte kommer att komma in i deras hage (inte än i alla fall…). Belles mage växer, men snart är det brunst och då sjunker den igen. Chico har nog halkat ner lite i hierarkin, för Belle verkar styra och ställa mest nu. Jag får stänga in mig med Chico i boxen för att vi ska få vår egna kvalitetstid utan att Belle stör.

De är underbara, våra älskade grisar!

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:3020:48 WEST
TorFreLörSönMån
34°C / 17°C
34°C / 17°C
34°C / 16°C
35°C / 19°C
37°C / 19°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.