Djupa samtal

Jag är en öppen person. Delar gärna med mig av mina tankar och åsikter. Jag berättar gärna om roliga och jobbiga saker jag varit med om. Gillar även prata om intima saker och skrattar högt åt fräckisar. Älskar relationer, av alla de slag, både att ingå i, prata om och engagera mig i.

Om du läst vad jag tidigare skrivit om här i bloggen så hittar du både väldigt uttömmande inlägg och mer ytliga.

Tycker det är väldigt roligt och smickrande när människor i min omgivning vänder sig till mig och vill prata. När folk har tillit till mig och vill delge mig en del av sitt liv, både roliga och mindre roliga saker. Jag har glädjen av att få uppleva mycket av andras liv och vardag.

Jag skulle så väldigt gärna vilja vara med i typ Stjärnorna på slottet – självklart ska det inte vara med kändisar och det ska inte heller TV-sändas. Men konceptet gillar jag. Tänk att en hel dag få bestämma mat, prata om sina tankar och värderingar och berätta utvalda händelser av sitt liv för en grupp personer som verkligen är intresserade av att lyssna och som har modet att ställa frågor i känsliga ämnen. Att sedan få lyssna till de andras berättelser och ta del av deras liv på det intensiva sättet tror jag skulle vara en upplevelse för livet.

Fram för fler djupa samtal!

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
14°
Mestadels molnigt
06:5020:13 WEST
SönMånTisOnsTor
24°C / 12°C
26°C / 10°C
25°C / 8°C
25°C / 9°C
22°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.