farglagga-malarbok-app

Färglägga målarbilder som app

Det har blivit väldigt populärt att även som vuxen färglägga målarbilder. Jag gav min vuxna dotter en målarbok för vuxna i julklapp och jag tror inte vi var ensamma om att ha en målarbok i pakethögen den här julen.

Färgläggning är avkoppling

Målarböckerna lyfts fram i bokhandeln och jag ser ofta bilder i mina flöden som visar att man funnit avslappning i färgläggning. Jag är urkass på att rita och måla. Men att färglägga det någon annan ritat ramen för har jag alltid gillat. En favoritsysselsättning med barnen när de var små faktiskt.

Recolor – en app för färgläggning

När man sitter på tåget eller på annat ställe där man inte har tillgång till sin egna målarbok så kan en app vara ett alternativ! För många kanske det helt ersätter den fysiska målarboken, vilket någon säkert tycker är fusk :D. Oavsett tycker jag det är en fantastisk app som jag varmt rekommenderar, både för vuxna och barn.

Du kan ladda ner den på iTunes och är gratis. Inuti appen kan du köpa fler bilder.

Jag har inte hittat den på Google Play fast det finns liknande om du söker på recolor.

Det finns några gratis bilder i appen, du hittar dem My Gallery och fliken ”Progress” samt i Library dyker det upp gratisbilder när du klickar på olika målarböcker. Det finns även möjlighet att köpa fler bilder i Library. 30,-/vecka så har du tillgång till mängder av bilder.

Man zoomar som vanligt i telefonen för att zooma in fältet man vill färglägga. Välj färg och ”tappa” i fältet som ska ha vald färg. I början har du inte tillgång till alla färger, utan måste först dela appen med vänner. Hade gärna sett fler nyanser av färger, men det kommer kanske framöver. Appen har bara funnits sedan augusti.

När du delar bilden kan du välja en effekt på bilden, här ett par bilder med effekter.

Man kan ladda hem alla bilderna och jobba i offline-läge, men det tar mycket utrymme och lång tid, så det har jag inte provat.

Ladda hem och koppla av genom att färglägga en bild när du är som mest stressad! Kanske kan vara ett nyårslöfte till och med.

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
28°
Soligt
06:2720:51 WEST
SönMånTisOnsTor
32°C / 14°C
38°C / 20°C
39°C / 20°C
40°C / 17°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.