Följ mig

Eftersom du inte kan följa min blogg eller mig i sociala medier och inte heller via några bloggportaler har jag på den här sidan beskrivit lite alternativ för hur du kan följa anna-forsberg.se.

Om du vill läsa lite mer om mig innan du bestämmer dig för att följa bloggen så finns det mycket information på sidan ”Vem är Anna?”. Hoppas du ska trivas här där det bjuds på massor av bilder och en hel del reflektioner blandat med beskrivningar av vad jag (eller vi) gör, upplever och tänker.

Med notiser

Om du vill ha någon form av notis när jag skrivit ett nytt inlägg så är det förslagsvis en av nedanstående varianter som du ska använda för att följa bloggen.

Mejl till din e-post

Detta är för dig som vill få ett mejl när det publicerats ett nytt inlägg. Den snabbaste och enklaste lösningen!

Tjänsten jag hittat är en onlinelösning där du anger anna-forsberg.se och sedan väljer att få feed från inlägg (inte kommentarer), det visas två olika när du skriver in adressen.

Sen får du alltså ett mejl när jag publicerat ett inlägg. Och där kan du enkelt avprenumerera när och om du vill.

Blogtrottr

RSS läsare

Jag har beskrivit i ett inlägg hur du kan göra, det verkar kanske krångligt när du läser det, men jag är säker på att du löser det! Med Feedly kan du även lägga till andra bloggar och nyhetskanaler så du har allt samlat.

RSS via Feedly

Om du har en annan RSS-läsare så är det bara att ange min domän anna-forsberg.se och söka så borde den RSS-läsaren hitta mitt flöde.

Konto hos WordPress.com

Min blogg ligger inte på gratisplattformen wordpress.com men jag har kopplat på den så att den som har ett wordpress.com konto numera kan prenumera på min blogg via sin inloggning där.

Har du inget konto kan du skaffa ett utan att skapa en egen blogg. När du valt användarnamn och lösenord och går till nästa steg så avbryter du processen. Ditt konto har skapats men du har inte skapat en blogg. Gå till wordpress.com och där kan du via fliken ”läsaren” söka fram min och andras bloggar och prenumerera. Du kan också klicka i rutan om e-post notiser under kommentarsfältet på alla inlägg.

Bloglovin

Jag har inte själv Bloglovin, men min blogg finns tydligen där att prenumerera på. Så om du använder Bloglovin kan du nog hitta den här bloggen och få notiser när nya inlägg kommit. Jag har dock ingen som helst kontroll över vad som visas och kan inte heller läsa ev. kommentarer som du gör hos Bloglovin.

Utan notiser

Kanske du är överbelamrad av notiser men ändå inte vill låta min blogg liksom bara försvinna från din radar. Då kan någon av de här alternativen kanske passa dig.

Bokmärk i din webbläsare

Det enklaste om du inte vill använda någon extern tjänst är att bokmärka adressen till bloggen (https://www.anna-forsberg.se/bloggen/) i din webbläsare så du lätt hittar den igen! Lägg den som favoriter så är den ännu enklare att hitta.

Spara till hemskärmen

På en iphone kan du spara ner min blogg med ikon till din hemskärm. Då ligger lilla tanten där och påminner dig och du klickar in och läser när det passar dig.

Om det finns liknande funktioner på Androidtelefoner vet jag inte, men jag utgår från det fast jag hittade inget vid en snabb googling.

Instruktion Apple

Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.