Endast 2 grader plus i natt!

Igår åt vi resterande majs till middag, de är så gott! Nästa år måste jag sätta mer plantor. Tänkte sätta dem i sålådor i skydd av växthuset och hoppas det hjälper till att fler hinner mogna. Nu är det väl ca 3-4 st. som inte hunnit med. Dem ger jag till grannens tjurar, så de kommer till användning ändå!

Idag blir det till att ta tag i trädgårdsröjning! Höstgödsla och täcka växter!

Så här såg min rosrabatt ut i augusti! Nina Weibull är det, samt några rosor som jag fått i kruka och sedan hamnat i rabatten.

Igår klippte jag bort övervissnade rosor, men några fina stänglar står kvar och lyser upp i rabatten. Kanske jag har förstört för nästa år, men jag klippte ner dem till ca 10-15 cm, för alla blad var bara skelett eftersom jag fått såna där äckliga små gröna larver på dem, har faktiskt inte brytt mig om att försöka bli av med dem heller…