Höst i trädgården

Endast 2 grader plus i natt!

Igår åt vi resterande majs till middag, de är så gott! Nästa år måste jag sätta mer plantor. Tänkte sätta dem i sålådor i skydd av växthuset och hoppas det hjälper till att fler hinner mogna. Nu är det väl ca 3-4 st. som inte hunnit med. Dem ger jag till grannens tjurar, så de kommer till användning ändå!

Idag blir det till att ta tag i trädgårdsröjning! Höstgödsla och täcka växter!

Så här såg min rosrabatt ut i augusti! Nina Weibull är det, samt några rosor som jag fått i kruka och sedan hamnat i rabatten.

Igår klippte jag bort övervissnade rosor, men några fina stänglar står kvar och lyser upp i rabatten. Kanske jag har förstört för nästa år, men jag klippte ner dem till ca 10-15 cm, för alla blad var bara skelett eftersom jag fått såna där äckliga små gröna larver på dem, har faktiskt inte brytt mig om att försöka bli av med dem heller…

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
11°
Klart
06:1720:41 WEST
TorFreLörSönMån
27°C / 9°C
29°C / 10°C
29°C / 12°C
29°C / 11°C
30°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.