Så många fantastiska prenumeranter och eftersom vi bloggar ofta så skickas det väldigt många mejl. Vi har ändrat på det nu!

Eftersom vi bloggar nästan varje dag så tänker vi det blir tröttsamt för många att få mejl dagligen med länk till dagens inlägg. Men samtidigt har vi tänkt att det kanske är vad ni vill ha och därför har vi låtit det vara så.

Förändringar i prenumerationstjänsten

Den tjänsten vi använder är gratis till vissa begränsningar och nu har vi nått den gränsen. Därför fick du som prenumererar inte ett mejl igår. Du fick inte det i dag heller, för vi har nämligen ändrat utskicken.

Eftersom vi valt att inte vara sponsrade vill vi inte dra på oss några kostnader för bloggen heller. Jag ägnade ett par timmar på morgonen igår för att försöka hitta en annan tjänst att använda istället. Men ingen fyllde våra önskemål om vi skulle fortsätta med en gratislösning.

Veckomejl varje söndag

Så istället bestämde vi oss för att göra det vi faktiskt tänkt på tidigare. Vi har ändrat så mejl till prenumeranter skickas endast en gång i veckan istället för varje dag som ett inlägg publicerats. På söndagmorgon kommer mejlet där alla veckans inlägg är samlade. Oavsett om det är ett eller sju inlägg så blir det alltså bara ett mejl från oss.

Så du som prenumererar får nu vänta en vecka på att få mejl från oss. På detta sätt slipper du bli mejlbombad men ändå så får du länkar till alla våra inlägg som publicerats sedan du fick det senaste mejlet. Om du avslutat din prenumeration eller avstått från att prenumerera för att slippa mejlbombningen så kanske du vill börja prenumerera igen – det gör du här!

Bloglovin

Använder du Bloglovin för att läsa bloggar får du notis där om varje nytt inlägg när det publicerats. Dock är den tjänsten inte särskilt pålitlig har jag märkt. Men vi finns med där i alla fall. Här hittar du oss på Bloglovin.

Så vi hoppas och tror det här blir en bra lösning för alla! Genom att både följa oss på Facebook och prenumerera så missar du inget och du blir inte mejlbombad. Och vi kan fortsätta använda gratislösningen ett tag till!

Bilden är vyn där vi står just nu, men den kommer ändras i veckan då vi lämnar Fotö för denna gången.

/Anna & Roger