Anna Forsberg

Anna Forsberg

Vem är Anna?

Jag är en nyfiken, engagerad och passionerad person, en känslomänniska som älskar struktur och har lätt till skratt. Att ta aktiva beslut, vara rädd om vår värld och utvecklas som person är viktiga delar i mitt liv.

Mitt liv ska kännas och upplevas i både kropp och själ, jag fyller det med mina val. Jag bor i Portugal sedan 2021 med min man Roger. Vi har renoverat vårt lilla hus, odlar och skapar i trädgården.

Gick i förtidspension som 57-åring vid årsskiftet 23/24. Mina intressen är fotografering, skrivande & andra kreativa sysselsättningar, odling, läsa böcker, matlagning, promenader och utflykter/resor. Älskar djur men är allergisk, har ett par utekattor, Sombri och Assi.

Om jag tappar minnet helt

Personligt

Bloggen handlar om mig och mitt liv, och ibland blir inläggen personliga så klart. De kan du hitta i den här kategorin. De senaste ser du under listan med utvalda inlägg.

Några utvalda djupare inlägg om mig

Blogghistoria

Idag har jag bara en blogg, och alla tidigare bloggar är sammanslagna här på anna-forsberg.se. Nedan kan du se hur mitt livs olika stadier har påverkat min blogghistoria. Nu håller jag allt på samma blogg, oavsett bloggämnen.

2007Startade min första blogg, om minigrisar
2008Startade min andra blogg, om odling
2010Startade min tredje blogg, om digitaliseringen
2012Startade min fjärde blogg, med recept
2013Startade min femte blogg, om resor
2017Slog ihop ovan bloggar
2018Startade min sjätte blogg, om husbilslivet
2020Startade min sjunde blogg, om Portugal
2021Slog ihop de tre bloggarna till anna-forsberg.se
2022Moderniserade bloggens teknik och layout
2023Justerade logga, teckensnitt samt mobilvisning
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.