Anna Forsberg

Vem är Anna?

Jag är en nyfiken, engagerad och passionerad person som älskar struktur och har lätt till skratt. Aktiva beslut, att vara rädd om vår värld, lära av andra och utvecklas som person är viktiga delar i mitt liv.

Jag tycker utseende är irrelevant och jobbar på att inte ge råd som inte är efterfrågade. Jag duger förbaskat bra exakt som den jag är eller den jag blir. Mitt liv ska kännas och upplevas i både kropp och själ. Älskar havet, men bor 55 minuter från Portugals västkust.

Bor i Portugal sedan 1 oktober 2020 men köpte huset först i februari 2021. Vi har renoverat vårt hus helt och hållet, och skapar vår egen lilla drömplats med odlingar och olika ”rum” i trädgården. En fast plats är riktigt skönt efter 3 år med heltidsboende i husbil.

Mina intressen är fotografering, skrivande & andra kreativa sysselsättningar, odling, läsa böcker, matlagning, promenader och utflykter/resor.

Jag är 55 år och arbetar medvetet deltid med webbproduktion i VimleWebb, ett eget svenskt företag.

Blogghistoria

Idag har jag bara en blogg, och alla tidigare bloggar är sammanslagna här på anna-forsberg.se. Nedan kan du se hur mitt livs olika stadier har påverkat min blogghistoria. Nu håller jag allt på samma blogg, oavsett bloggämnen.

2007Startade min första blogg, om minigrisar
2008Startade min andra blogg, om odling
2010Startade min tredje blogg, om digitaliseringen
2012Startade min fjärde blogg, med recept
2013Startade min femte blogg, om resor
2017Slog ihop ovan bloggar
2018Startade min sjätte blogg, om husbilslivet
2020Startade min sjunde blogg, om Portugal
2021Slog ihop de tre bloggarna till anna-forsberg.se
2022Moderniserade bloggens teknik och layout
2023Justerade logga, teckensnitt samt mobilvisning
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.