Anna Forsberg

Anna Forsberg

Vem är Anna?

Jag är en nyfiken, engagerad och passionerad person som älskar struktur och har lätt till skratt. Att ta aktiva beslut, vara rädd om vår värld och utvecklas som person är viktiga delar i mitt liv.

Mitt liv ska kännas och upplevas i både kropp och själ och fyllas med aktiva val!

Bor i Portugal sedan 2021 med min man Roger. Vi har renoverat vårt lilla hus helt och hållet, och skapar vår egen lilla drömplats med odlingar och olika ”rum” i trädgården. En fast plats är perfekt för oss efter 3 år med heltidsboende i husbil.

Jag är 56 år och arbetar medvetet deltid med webbproduktion i VimleWebb, ett eget svenskt företag.

Mina intressen är fotografering, skrivande & andra kreativa sysselsättningar, odling, läsa böcker, matlagning, promenader och utflykter/resor. Älskar djur men är allergisk, har en liten kattfamilj, Semlan, Sombri och Assi, som bor omkring oss.

Läs gärna om mina…

Blogghistoria

Idag har jag bara en blogg, och alla tidigare bloggar är sammanslagna här på anna-forsberg.se. Nedan kan du se hur mitt livs olika stadier har påverkat min blogghistoria. Nu håller jag allt på samma blogg, oavsett bloggämnen.

2007Startade min första blogg, om minigrisar
2008Startade min andra blogg, om odling
2010Startade min tredje blogg, om digitaliseringen
2012Startade min fjärde blogg, med recept
2013Startade min femte blogg, om resor
2017Slog ihop ovan bloggar
2018Startade min sjätte blogg, om husbilslivet
2020Startade min sjunde blogg, om Portugal
2021Slog ihop de tre bloggarna till anna-forsberg.se
2022Moderniserade bloggens teknik och layout
2023Justerade logga, teckensnitt samt mobilvisning
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.