Alla tre så nära varann…

.. det gör mig så lycklig! Grisarna är goare mot varandra om jag inte är i närheten, för Chico slåss om mig och låter inte Belle vara nära. Men dessa foton har dottern tagit och då är de mysigare tillsammans. Chico t.o.m. gosade med Belle alldeles efter att denna bild togs, genom att småböka på hennes mage!

Publicerat:

i:

2 svar till ”Alla tre så nära varann…”

 1. Profilbild för Cornelias Country Corner
  Cornelias Country Corner

  Jisses…snart skaffar jag nog mig en minigris…attans att jag halkade in på din blogg! 🙂

 2. Profilbild för StyggaLillaLoppan
  StyggaLillaLoppan

  sicken härlig bild …
  alla på väg åt varsit håll.
  kram

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
24°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 12°C
30°C / 14°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.