Allergin

Bestämde träff med G kl. 7.30, sedan tog vi en timmes promenad i skogen, jag hade lånat med mig labradoren Tilda från grannen. Halva vägen är uppför och andra halvan nerför.. det känns gött efteråt! Väl hemma; en kanna med te och så frukost och en lång dusch. Sedan somnade jag!

Jag har inte känt av allergin än, men jag tror att kroppen arbetar hårt för att streta emot, för jag är så sömning. Inte orkeslös eller trött, bara sömnig. Nu har jag vaknat och känner mig utvilad, energisk och allert, men ändå lite sömnig. Konstig känsla, men om jag tänker tillbaka lite, så tror jag att jag är sån här varje vår!

Igår körde jag upp hela potatislandet med jordfräsen ett par gånger. Sedan körde jag lite till bredvid, för jag behöver ha någonstans att plantera min majs.. men jag vet inte om det blir där, men nu är i alla fall grässvålen borta där.

Musikalen Grymt var grymt bra, tyckte jag, J och G, men Roger tyckte inte om den. Det var lixom inte hans musik.

Motionsrapport: igår cyklade jag på morgonen och sedan en promenad på em, idag en lång promenad, hittills.

Publicerat:

i:

2 svar till ”Allergin”

  1. Profilbild för CCC

    Vad duktig du är!!! Själv försöker jag promendera en timme varje dag nu med hunden. Har liksom inget att skylla på längre, nu när det är ljust ute. Idag tänkte jag gå upp i skogen och hämta de där kockumspotterna jag hittade i höstas. Dags att plantera! Kram och ha en skön söndag!

  2. Profilbild för huga

    ähum…..kanske inte är konstigt om du är så trött som du håller på med promenader, potatisland och musikaler..! har varit ute på en timmes promenad både igår och idag, men då äter/fikar jag fort upp det när jag kommer hem igen…:( men det blir hårdare tag nu när vardan kommer igen, sanna mina ord!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Fair
06:4820:14 WEST
MånTisOnsTorFre
26°C / 9°C
25°C / 8°C
25°C / 9°C
23°C / 9°C
20°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.