En alternativ julkalender i ical-format till din digitala kalender

En alternativ julkalender i ical-format till din digitala kalender

Lästid: 2 minuter

Många är de varianter av julkalendrar som nu fyller webben! Kalendrar med olika rabatter under varje lucka. Kalendrar med vinstchanser varje dag fram till jul. Kalendrar där du får. 

Julkalender där du istället GER

Svenska kyrkan har gjort en julkalender där du ger istället för att få! Där du gör små hjältedåd i vardagen. En sak varje dag. Jag tycker den är väldigt viktig!

Eftersom det är kyrkans kalender uppmanas man till att be en bön ibland. Då det inte är något för mig väljer jag istället att ersätta de uppmaningarna till följande:

3. Kontakta en vän som har det svårt just nu, i det lilla eller i det stora.
19. Gör något för att hjälpa människor på flykt
24. Njut av julens gemenskap och tänk på att vi tillsammans kan förändra världen.

Kalendern i ical-format

Då jag är digital så funkar inte riktigt en kalender för mig om den inte är digital också. Därför har jag gjort en digital variant av Svenska Kyrkans alternativa kalender. Den digitala kalendern är exakt som Svenska Kyrkans kalender. Jag har lagt in den i min kalender och får en påminnelse varje dag om att ge till någon annan. Varje dag. Du kan göra detsamma. Klicka på länken nedan så öppnas kalendern i din kalender.

-> LADDA NER JULKALENDERN iCAL-FORMAT <-

Bra start på ny vana?

Det är ju inget som säger att detta bara ska ske 1-24 december. 21 ggr krävs för börja med den ny vana har jag läst. De här 24 dagarna är med andra ord en bra start att faktiskt bidra till att ändra världen till en bättre plats.

Hänger du på?!

Klicka på bilden nedan om du vill ha kalendern i pdf.

alternativ julkalender

 

Publicerat:

i:

12 svar till “En alternativ julkalender i ical-format till din digitala kalender”

   • Japp, testat både i iphonen och i datorn nu…men ingen lycka.
    Ingen kalender hittades på
    ”https://p39-calendars.icloud.com/published/2/ewyR9Mu1i16VnDEgCYJV8qsjA5HWCEb3vfpMzR8ykSPu-rtKIwdzOh2iR-T8OHoGrb54rvdnXe6RmYyUKhF8EnFbgwvJhxhR37Lm6_Um5Yk. Kontrollera adressen.”

  • En fin kalender som de gjort, den vill jag själv använda och då är det här det bästa alternativet för mig. Rent egoistiskt 😉

Translate »