havet

Återlämnat leasingbilen

Nu när vi äntligen köpt vår egen bil har vi kunnat återlämna leasingbilen, och det skulle göras i Lissabon.

I två bilar körde vi igår de ca 16 milen till Lissabon, letade oss ner i garaget till CarNext (jag körde lite fel, men det löste sig bra till slut). Lämnade nycklar och alla papper som hörde till bilen och fick ett dokument som bekräftade att vi returnerat den.

Sen var det bara att åka därifrån igen, CarNext hanterar inga pengar för LeasePlan (utan bara bilarna) så nästa steg är att LeasePlan ska sammanställa slutfakturan för oss, men först ska bilen så klart kontrolleras. När detta sker vet vi inte, men oavsett så kommer det kosta oss lite pengar, då leasingen egentligen skulle avslutas först i december.

Men det hade blivit dyrare att vänta, för milantalet var nästan uppkört och genom att lämna tillbaka bilen så betalar vi ju ingen månadsavgift (€239,-) längre.

Det kändes riktigt skönt att gå därifrån och veta att vi inte längre lånar någon annans ägodel, utan att vi nu har vår egen bil.

Det firade vi med lite trevliga stopp på vägen hem, vid havet så klart. Så det kommer några inlägg om det inom kort.

Publicerat:

i:

2 svar till ”Återlämnat leasingbilen”

 1. Profilbild för Äventyret framtiden

  Riktigt skönt är det att vara egenägare fastän det är smidigt och bra med leasingbil också. Jag har också leasat bil en gång för rätt länge sedan.
  Ser framemot ert firar/strandstopp!
  Ha det bra!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ja det är gött med egen bil, och vi har verkligen haft stor glädje av leasingbilen, så är ändå tacksamma för den möjligheten. Det kommer mera… 🙂

Vädret

Ourique, PT
17°
Klart
06:2520:52 WEST
FreLörSönMånTis
39°C / 17°C
32°C / 17°C
32°C / 14°C
36°C / 18°C
38°C / 18°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.