Belle är kärlekskrank

Belle brunstar, men Chico fattar ju inte vad det är med henne..
Vet inte vem jag tycker mest synd om *s*.

Belle står i position med lyft svans, blickstilla, och väntar på att Chico ska betäcka henne. Chico däremot tar chansen att anfalla (ja, han är en riktig fegis) och biter henne.. vilket Belle tror är förspel..

Idag rör Chico sina öron ordentligt igen! Hans behandling är över och jag hoppas verkligen att de nu får vara friska. I morgon ska de få en tredje omgång Sebacil för skabben, fast inte i öronen denna gången. Sedan ska jag städa deras box, descinfektera den, ny halm och sedan ska de få ”flytta in” i sin gamla box igen.

Publicerat:

i:

3 svar till ”Belle är kärlekskrank”

 1. Profilbild för huga
  huga

  hmmm….mitt livs novell??

  Jag hoppas piggelinarna blir friska och glada nu! Vad används vid desinfe***** av boxen? starka saker?

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  Ja, kanske jag blivit influerad av alla tidningarna jag läste när jag var ung (och vacker..).
  Virkon S är medlet jag använder, receptfritt på Apoteket, men hur starkt det är har jag ingen aning om, har inte ens läst på flaskan än, men det gör jag ju förstås innan jag börjar!

 3. Profilbild för E-L
  E-L

  Stackars Belle inte lätt och vara kärlekskrank och ingen som vill leka.
  Skönta tt gullegrisarna mår bättre.

  Kram från oss i Uppsala

Vädret

Ourique, PT
17°
Klart
06:2520:52 WEST
FreLörSönMånTis
39°C / 17°C
32°C / 17°C
32°C / 14°C
36°C / 18°C
37°C / 18°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.