Bild från kameran – orättvis!

Tyvärr så förminskades ju bilden när jag skickade den som MMS, så denna bilden är inte rättvis. Men jag är nöjd med vad jag såg när jag tittade på bilderna i butiken. Har hittat en grabb som köpt denna telefon och är supernöjd med sina bilder. Han har en blogg med några bilder, kolla gärna där så får ni en mer rättvisare bild.
https://coffe.bloggspace.se/

Bilder föreställer min fina grabb!

Publicerat:

i:

3 svar till “Bild från kameran – orättvis!”

  1. Många mobiler tar ju superbra bilder och så är de behändiga, finns alltid till hands.
    Din son väcker tankar hos mig på min egen ”lille gosse” som kommer hem i morgon eftermiddag. Längtar!

  2. bidde det någon kamera ??? iallafall hoppas du får en najs lördag-jag ska till jobbet nu….kram

  3. Cattis – vad har du för kamera? Dina bilder på din blogg är ju jättefina?
    Loppis – nä, inte än.. försöker hålla mig lite till, för att ha lite mer kött på benen innan jag köper den

Translate »