Bilder

Efterfrågade bilder kommer här…

Gurkodlingen

Frilandsodlingen; potatis under halmtäcke, sugarsnaps, rädisor, rödbeta, tomater och palsternacka. Några förskrämda squashplantor har fått flytta ut och blåste delvis sönder i vindarna förra veckan. Ett par vitkål och broccoli finns under fiberdukarna.

Majsodlingen har klarat utflyttningen galant!

Physalisblomman har blivit en liten frukt!

Chilifrukter av ”Siviri Biber”

Bifftomaten Black Krim växer så det knakar. Ett par har växt ihop och ser konstiga ut, men de kommer säkert att smaka ljuvligt i alla fall 🙂

En del av tomatplantorna i skuggan av skuggväven.

Interiörbilder från idag!

Publicerat:

i:

11 svar till “Bilder”

 1. Oj, oj, oj! Mina stackars små gurkplantor är ju bara löjliga i jämförelse. Ditt växthus gör verkligen susen!
  Ska strax blogga mina tomater och gurkor – i betydligt mindre skala än dina…
  Må gott!
  /Kristin

 2. Oj… Mina gurkplantor är ju så mini i jämförelse med dina. Nåja, jag har ju trots allt inte byggt mitt växthus ännu. Fick fixa plasttält istället till gurkplantorna jag satte ut idag.

  Må gott!

  /Kristin

 3. Hallå där, vilka gigantiska och fina plantor, vad i hela friden gör du med dem? mina ser ju ut som små ynkliga saker mot dina, DU är ju PROFFS!Var på Bredegården förra helgen och kollade in öppnarna men vi har nu beställt från ett annat ställe där M hittat några han tror på.
  Kram Lotta

 4. Vilken fantastisk trädgårdsmästare du är Anna, verkligen vackra plantor. Har du fått fart på Hoyorna du fick?? De har väl kommit en bit på väg de oxå antar jag. Så roligt att se dina fina odlingar.
  Kram/imk

 5. Vilka härliga plantor, stora och frodiga!!!

  Mina gurk och melon plantor är knappt så stora som en tumme trots samma odlings procedur som i fjol då allt växte som det skulle…

  Vad har du gjort för att få de så fina?

  Kram Camilla

 6. Skumme – kul att du gillar dem!
  Linda – tack!
  Kristin – du är så kreativ så du ska se att dina gurkor kommer ikapp mina på slutet
  Lotta – kul att ni hittat öppnare för det är väldigt skönt att inte behöva sköta det manuellt.
  Margareta – tack kära du! nä, hoyorna gillar mig inte.. en har skickat iväg rötter, så den fick jag byta kruka till, men de andra är rätt ledsna, men skam den som ger sig!
  Camilla – tack! tror det är grisgödslet och min dagliga omvårdnad, pratar med dem och uppskattar dem varje minut jag är där inne 🙂

Translate »