Bortskämd (223 av 365)

Jag har gått med i en härligt spännande utmaning! Läs mer under fliken ”365 foton 2009”.

Här är första bilden!

Bild 1 – Bortskämd.. jo, den här grisen är mycket bortskämd och just på den här bilden står han i fin posé för att få godis, han tigger med andra ord!

223_bortskamd

Publicerat:

i:

13 svar till ”Bortskämd (223 av 365)”

 1. Profilbild för akson

  Hej Anna!

  Jag antar att du är samma Anna som lämnat kommentarer på 365foto2009.wordpress.com Om du inte är hon ber jag dig ta bort denna kommentaren!

  Kul att du vill vara med i denna 365-fotoutmaning! Om du kommenterar på min sida är det trevligt för mig och alla andra om du skriver i så att en länk till din sida finns.

  Du skrev om att numreringen inte stämde. Det är jag väl medveten om, även Julie vet om detta.
  Är det ett problem för dig? I mitt titel på inlägget skriver jag på både svenska och engelska. Om du vill ha besök av den engelskspråkiga delen måste du även ha en engelsk titel precis som jag har. Då måste du även länka till Julie’s sidan: https://365photosin2009.wordpress.com/ med challengeloggan enligt Julie’s önskemål.

  Jag kan ännu inte länka till eftersom jag först vill att du skapar en ”Kategori” som heter något med 365. För att där i lägga alla dina inlägg till 365-fotoutmaningen. Detta för att alla vi andra snabbt och lätt ska kunna surfa runt bland alla andra 365-bloggare och titta och kommentera varandras foton.

  Om det är något mera du undrar över fråga gärna.
  akson

 2. Profilbild för Anna

  Akson – kategorin finns ju…? länken är fixad!

 3. Profilbild för akson

  Nu är allt klappat och klart.

  Du är numera fullvärdig 365-bloggare!

  Önskar en trevlig fortsättning av kvällen!

 4. Profilbild för annette

  Kul Anna! Jag har också gått med idag, finns teman som jag inte är klar över hur jag klura ut, och det är väl det som känns som en riktig utmaning!

  Och Din första bild är ju hur mysig som helst!

  Kramen //annette

 5. Profilbild för Cornelias Cottage

  Tittar in och önskar dig en härlig söndag =)

 6. Profilbild för skrattfia

  Vilken härlig bild på Chico
  Kram
  E-L o P

 7. Profilbild för Erica

  Hej Anna, jag kikar in igen för att säga WOW vad du är grym! som kommentar till din träningsinsats igår. Jag körde milen igår igen och tänkte gå ner i källaren om en timme för att återigen svettas. Kan du inte anteckna hur många km det blir den här månaden så kan vi väl ge varandra en rapport efter den 31? (jag skriver in på funbeat.se varje gång jag motionerar – en bra sporre. Jag började först den 7 januari, men är gärna med för att stämma av antalet km. Och låt mig veta när du knäckt milen för första gången! Kram!

 8. Profilbild för huga

  Bortskämd!? hihi den var söt 🙂

 9. Profilbild för Anna

  Annette – tack för att du introducerade mig!
  CC – detsamma till dig stumpan!
  Skrattfia – ja, ibland lyckas man, medge att den verkligen visar hur han är och ser ut!
  Erica – tack *s*, jag ska verkligen klara milen snart! Självklart antar jag utmaningen!
  Huga – jo han är riktigt bortskämd, särskilt när han står så

 10. Profilbild för Lotta

  Hej på dig! Jag blir lika glad varje gång jag kikar in här för du har SÅ himla mycket kul på gång och fina bilder att både njuta och skratta åt! Jag blev jättesugen på 365-utmaningen och har ställt några fårgor där. Om det är så att jag hänger på, hur får jag in den där 365-bannern? skulle du kunna ge mig lite råd, SNÄLLA?

  Ha en skön söndagkväll! Kramar Lotta

 11. Profilbild för Ulrica

  Supergullig gris, det är klart poserar man så vacker är det väl lätt som en plätt att få en godis… Här finns mina 365 Foton 2009: https://ulricatorning.blogspot.com/search/label/365foton2009

 12. Profilbild för Anna

  Lotta – vad roligt att du trivs hos mig, för jag trivs hos dig! Klart jag hjälper dig om du behöver! Kram
  Ulrika – välkommen hit! jag genast springa in till dig 😉

 13. Profilbild för Ella

  Så söt!

  Man faller så lätt för det…i varje fall jag 😛

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
30°
Soligt
06:2720:51 WEST
SönMånTisOnsTor
32°C / 14°C
38°C / 20°C
39°C / 20°C
40°C / 17°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.