Bytt mobilabonnemang hos MEO

Vi skaffade ju ett portugisiskt telefonnummer för att det behövs och underlättar i många sammanhang. Men nu har vi bytt abonnemang.

Bytt abonnemang, men inte operatör eller telefonnummer. MEO är bäst för oss där vi bor men det förskottsbetalda abonnemanget blev onödigt dyrt.

Klicka här för att komma till inlägget där jag beskrev när vi skaffade det första abonnemanget.

Det har visat sig att det behöver fyllas på med €5,5 per vecka för att fungera att SMSa och ringa med. Ingående samtal fungerar utmärkt utan att fylla på. Men eftersom vi har viss dialog med portugiser via SMS (de som inte har WhatsApp) så behöver vi ha ett abonnemang som vi kan lita på alltid funkar.

Därför har vi nu bytt till ett mobilabonnemang med fast månadskostnad på €13.99. I det priset ingår det 500 SMS och 500 minuter telefonsamtal per månad. Endast 250MB roaming, men det gör inget för jag har ju mitt svenska mobilabonnemang för det när vi inte är vid huset, där vi har wi-fi (också via Meo).

Bytet gjorde jag genom att ringa MEO support på engelska (800209986) och be dem flytta över telefonnumret till ovan abonnemang med fast månadsavgift. Aktiverades ett par timmar efter avslutat samtal, bekräftades med ett SMS. Snabbt, smidigt och bra!

Bilden är en favorit i repris. Från Öckerö.

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
17°
Klart
06:2520:52 WEST
FreLörSönMånTis
39°C / 17°C
32°C / 17°C
32°C / 14°C
36°C / 18°C
38°C / 18°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.