Det här med att blogga…

.. är verkligen jätteroligt!

Men det är inte alltid det blir som man tänkt sig :). Att avsluta varje dag med att analysera dagen och sen skriva ner några rader om den var min ambition med den här bloggen. Som ni ser så har det inte blivit så!

Nåja, den ambitionen ska jag fortsätta leva efter, ibland lever jag upp till den och ibland inte.

Den senaste tiden har det varit fantastiskt mycket roligt som hänt! I förra inlägget såg ni vad jag höll på med i helgen, så mysigt och roligt. Men sen dess har jag hållt på med mitt nya bolag och en del kunder så klart. När VimleWebb AB har registrerats skulle den nya grafiska profilen fixas till överallt och självklart krävs det ny hemsida.

Hemsidan har jag så klart snickrat på i många timmar – vill ju ha den perfekt! Det kvarstår en del småfix men det mesta är klart i alla fall. Välkommen in att kika på www.vimlewebb.se

Imorgon är det mycket jobb igen, men på kvällen kanske jag har något roligare att skriva om 🙂

 

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:1420:45 WEST
TisOnsTorFreLör
33°C / 12°C
35°C / 14°C
36°C / 14°C
35°C / 16°C
31°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.