Detta är ingen hästblogg, jag lovar!

shirehästMen jag önskar jag hade med mig kameran idag när vi var hos grannen ”far, far away” (i andra änden av byn alltså.. :-)) och gav deras hästar mat. För de har en Shire häst, den är så stor och så vacker! Han heter Magnus! Jag är ju lite rädd för hästar (och andra stora djur som t.ex kor och älgar), men ”Mankan” är hur go och snäll som helst! Roger klampade in i hagen och gav honom och hans kompis Noffe varsin hög med hö. I morgon ska vi göra likadant, ska försöka få med mig kameran då så ni får träffa Mankan! Men ni får se ett annat praktfullt exemplar så länge, bilden lånad från internet.

Heja Kevin – jag såg de sista 10 minuterna av Idol och fick se en värdig vinnare!

Publicerat:

i:

5 svar till ”Detta är ingen hästblogg, jag lovar!”

 1. Profilbild för StyggaLillaLoppan

  Mangan är en skönhet !!!

 2. Profilbild för annette
  annette

  Nej, det var väl bra för då skulle jag sakna Dina mingrisar, men lite vackra hästbilder är inte fel det heller, bara jag slipper gå nära dessa stora djur!

  Ha en bra dag!

  kramen //annette

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  ÅH!!! Ja!!! ta med kameran, det vill jag se!
  helst vill jag klappa med men det blir nog svårt via nätet.

  Trelig Lucia på dig med!

 4. Profilbild för Sarah
  Sarah

  Älskar Shire hästar. Visst är de stora, men så lugna och kloka. Fina bilder på dina grisar oxå. Efter Jul, när jag inte står i butiken så kommer vi och hälsar på. Ha en fortsätt skön helg. Kram, S.

 5. Profilbild för Anna

  Loppan – visst är han!
  Annette – så känner jag med, men med Mangan är jag lite tryggare i alla fall
  Maria – jag fick med mig den, se senaste inlägget
  Sarah – ni är sååå välkomna!

Vädret

Ourique, PT
10°
Klart
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
28°C / 10°C
29°C / 11°C
28°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.