Fixat med strukturen på bloggen

Att blogga är så otroligt roligt och dessutom tycker jag det är fantastisk kul att arbeta med bloggens struktur.

Kanske det är en yrkesskada eller så beror det helt enkelt på mitt ordningssinne. Oavsett anledning så har jag i alla fall fixat med kategori- & etikettsidorna.

Kategorisidor

Varje kategorisida har nu en beskrivande text innan alla inlägg listas. Dessutom la jag in en trevlig återkoppling jag fått från läsaren Lena, tack! Dessutom tipsar jag om liknande kategorier för att ytterligare vägleda dig som besökare till liknande kategorier. eftersom jag spretar lite i mitt innehåll.

Upptäcka Portugal

Jag ville lyfta fram inläggen om Portugal, därför har jag gjort en ny rubrik i menyn som heter ”Upptäcka Portugal”. Där finns undersidor med Portugals regioner. Varje sida har en karta över regioner och distrikt i Portugal och dessutom inläggen som hör hemma i respektive region.

Tanken är att vi kommer utforska Portugal mycket framöver och då blir det lättare att hitta inläggen för just den regionen som du kanske är nyfiken på.

Destinationer

Varje land har fått en tydligare landningssida. Landets flagga som bild på respektive sida före extra tydlighet. Länder vi inte besökt men pratat om finns inte längre med i destinationslistan. Ex. Marocko och Kroatien.

Alla kategorier

Rubriken ”Alla kategorier” är borttagen i menyn. Istället har jag listat bloggens samtliga kategorier i sidfoten. Så du kan alltid hitta översikten på alla kategorier oavsett vilken sida du befinner dig på.

Hoppas dessa åtgärder uppskattas av dig, jag tycker det blev bra i alla fall. Och för dig som mest kollar in husbilssidorna så finns de kvar som tidigare.

Publicerat:

i:

2 svar till ”Fixat med strukturen på bloggen”

  1. Profilbild för Eva på Rucksack

    Alltid kul med lite fix och trix – och det blev ju snyggt också! 🙂

    1. Profilbild för Anna Forsberg

      Tack! Ja det är himla kul. Din blogg är riktigt snygg!

Vädret

Ourique, PT
24°
Soligt
06:1420:45 WEST
TisOnsTorFreLör
33°C / 12°C
35°C / 14°C
36°C / 15°C
35°C / 16°C
32°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.