getteröns marina

Full pott för ställplatsen på Getteröns Marina!

Getteröns Marina erbjuder en fantastisk ställplats. I vår bedömning fick den full pott och är alltså Approved by Boihusbil.

Det är svårt att bli Approved by Boihusbil numera, sen vi ändrade reglerna. Vi har varit på Getterön tidigare så visste det var bra, men att den skulle kamma hem full pott blev en positiv överraskning.

Alla våra bedömningar om boplatser i Sverige hittar du på vår Sverigekarta.

Getteröns Marina är Approved 2020

Ställplatsen på Getteröns Marina får 10 av 10 poäng i vår bedömning.

Vyn

Det är en ljuvlig vy över stan, Varbergs fästning och småbåtshamnen intill ställplasten. Finns mycket att se med båtarna som passerar om en gillar det.
1 poäng

Getteröns marina
Utsikt över bland annat Varbergs fästning
Utsiktsplats med picknickbord.

Plan mark

Underlaget är grus, uppe på något riktigt hårt material. Omöjligt att få ner några fastsättnings pinnar för markis och torkvinda. Men det finns ju andra lösningar 🙂 Någon använder kloss, men det är en stor plan yta.
1 poäng

Rymlig layout

Platserna är tydligt uppmärkta med vitmålade stenar, platserna är i alla fall 7 meter breda.
1 poäng

Här står FrankieBoy så himla bra på första parkett.

Närhet till hav eller sjö

Det är det verkligen! Inom gångavstånd finns badplats också, för det är inte så mysigt att bada i 50 cm djupt vatten som det är i viken intill ställplatsen.
1 poäng

Skötsel

Servicehuset är rent! Ser i gästboken att det klagats över städningen, men vi har inte upplevt annat än att det är rent. Om en ska leta efter fel så tycker vi de kan fixa till gräsmattor, boulebanan och plocka mer skräp. Om de ställt dit ett ute-pingisbord också så hade vi nog spenderat många dagar här.
1 poäng

Cykelavstånd till mataffär

Det finns en liten Tempo på Getterön och det är drygt 4km till en ICA-butik.
1 poäng

Lugn och ro

Så stilla och tyst. Inga störande ljud alls faktiskt, till och med fåglarna har varit tysta. Färjorna går inte längre från Varberg till Grenå så även om det var underhållande att se dem lägga till på andra sidan så skapade det en del oljud.
1 poäng

Hör inget alls från hamnen på andra sidan.

Trygghet

Hamnen är inhägnad med kod till stora grinden. Känns riktigt tryggt.
1 poäng

Bemötande & information

För att komma in betalar en i betalstationen utanför grinden. Men bra att först gå in genom gånggrinden för att se att det finns något ledigt så en inte betalat för något en inte kan nyttja. Informationsskyltar med hur husbilarna ska stå, var en kan stå och vad som gäller i servicehuset. Inga konstigheter.
1 poäng

Wi-Fi

Bra wi-fi som vi nyttjat hela tiden.
1 poäng

Sammanfattning

Här trivs vi riktigt bra, gillar ju Varberg som stad också. Att vi dessutom fick besök av vänner och solen sken fint på oss hela tiden gör ju tillvaron ännu bättre.

Vi tycker att Getteröns Marina är en toppenplats, och det vittnar antal besökare om, för det är svårt att få plats här i högsäsong. Det finns fina omgivningar att cykla runt på, närhet till Naturum om en gillar fåglar och som sagt, hela Varbergs utbud inom räckhåll.

Vi kommer tillbaka!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
29°
Soligt
06:1120:57 WEST
LörSönMånTisOns
35°C / 15°C
36°C / 18°C
35°C / 15°C
31°C / 15°C
29°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.