Glädjande nyheter!

award_from_minigrisen.wordpress.comIdag fick jag denna fina utmärkelse av ”Ung Kvinnas Blogg”! Självklart har jag modifierat bilden lite 🙂 och satt min egna prägel på den nu när du ska ta den vidare till din! Om du inte vill ha ”min”, plocka bilden från Ung Kvinna istället.

Det gör mig alltid så glad när någon uppskattar det jag skriver och berättar! Men det svåra är alltid att ge den vidare till vissa utvalda.

Dessa bloggar besöker jag regelbundet och jag tycker de är väl värda denna award med denna motiveringen som medföljer utmärkelsen.

Motiveringen är:
Denna bloggen byggs och fylls av NÄRHET – närhet i rum, tid och förhållande! Dessa bloggarna är osedvanligt charmerande och söta, och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Vårt hopp är att när banden på dessa utmärkelser är gjorda, vill ännu flera vänner fortplantat sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Ge denna utmärkelsen till åtta bloggare, som i sin tur väljer ut åtta bloggare. Kopiera in texten o bilden på deras utmärkelse…

8hektar, Fina, Humle & Dumle, Storegården, Loppan, Vårat Äleberg, Wilda

Publicerat:

i:

14 svar till ”Glädjande nyheter!”

 1. Profilbild för SnyggaLillaLoppan

  gulledig – 8 låter dom en mastodontsiffra, Besöker inte så många längre …men vi får se vad jag kan knåpa ihop.

 2. Profilbild för annette
  annette

  Stort Grattis till Awarden, den är Du värd!

  Kramen //annette

 3. Profilbild för Isabelle
  Isabelle

  Oj, tack snälla söta du!
  Jag som tycker min blogg liksom inte kommer nån vart numera 😉 Jag tar ödmjukt emot den fina utmärkelsen men tycker det är himla svårt att skicka vidare då det inte går att välja mellan alla mina fina bloggvänner.
  Ha det gott! Kram!

 4. Profilbild för Fina

  Åh tack gulledej! Vad fiiint, jag blev så glad. Ibland undrar man ju varför man bloggar men när man får läsa så fina ord så vänder alla de tankarna. Kramis!

 5. Profilbild för C

  Tack söta snälla du!!!

  Ha det absolut allra bäst!
  Många kramar vännen!
  /C
  (Hör av mig när jag åker till Sarah nästa gång.)

 6. Profilbild för Anna

  Loppan – gör inget, roligt att du blev glad i alla fall
  Annette – tack!
  Isabelle – det är ofta det som tilltalar mig, när det lixom inte handlar om nåt speciellt, men ändå personlig
  Fina – fortsätt du att blogga vännen!
  C – det vore väldigt roligt att få träffa dig!
  Kram till er alla!

 7. Profilbild för Sarah
  Sarah

  Tack så jättemycket!!!!!! Förresten så tycker jag att du skulle jobba med ”networking” på heltid…du känner ALLA ju! Då är det extra roligt att du valde min blogg för ett utmärkelse. Förresten så hade jag tänkt att bjuda på en tjejmiddag efter Jul…jag återkommer om det. Kram, S

 8. Profilbild för Sarah
  Sarah

  Hej! Här är jag – igen. Nu tittade jag på de andra bloggerna som hade fått utmärkelse av dig bl a Wilda. Vem är denna kvinna? Vilken otroligt intressant blogg. Fast hon har inte skrivit sedan september – och innan dess var inlägget från februari. Det är orättvist!! Såg att hon har en annan blog som bara är för inbjudna gäster. Skriver hon samma sorts inlägg där? Jag vill vara med!!!! Skjuten på sin cykel, stormhattsförgiftningar och avhuggna fingrar. Jag misstänker att hon hittar på alltihop, men gud vad roligt – och hon skriver så bra oxå. Jag gillar! Natti natti. S.

 9. Profilbild för Anna

  Sarah – vad kul med tjejmiddag, det var längesen jag var på en sån! networking..hihi, ja du, kanske det hade varit en affärsidé så här ute på landsbygden :-). Ang. Wilda så är det Cornelias Cottage som skriver där, hon har en ny blogg nu, du ser länk i in lista, som du kan läsa i. Kram

 10. Profilbild för Carolin

  Vad duktig du är på att fixa med bilder, och din egen blogg! Är det du som gör allt själv?
  Ha en jättebra dag vännen!
  Kram

 11. Profilbild för Lady Stalker

  Grattis!

  Måste säga att jag gillar din översta bild, men det kanske jag redan sagt?

  Kramar!

 12. Profilbild för Lotta

  Hallojsan, hoppas allt är bra med dig och grisarna! givetvis hoppas jag det är bra med övriga familjen också!! och jag skäms faktiskt lite för när jag var hos dig sa jag aldrig tack och hej då till R, vi gick ju ut till grisarna och sedan bara åkte jag, kan du hälsa från mig och be om ursäkt?
  Ja det var det om det, det känns som att jag hade tusen frågor som jag glömde fråga dig om när vi sågs och en är: om du jobbar med att göra hemsidor och annat jox (sådant jag inte fattar) på nätet?
  Stegtävlingen blev en flopp för mig, andra dagen jag hade den på mig så tappade jag den någonstans och nu kan jag ju inte gå omkring och räkna varje steg direkt så jag hoppade av helt enkelt, får önska mig en ny i julklapp för det kanske kommer fler tillfällen till tävling.
  Ha en go tisdag! kram Lotta

 13. Profilbild för Cornelias Cottage

  Tack för utmärkelsen låter Wilda hälsa =)

  Vad glad jag blev att Wilda är uppskattad. Det ger mig verkligen kraft att vilja börja Wildablogga igen =)

  Dina och Sarahs ord kom verkligen i rättan tid, jag behövde detta. Tack!

  Många kramar!

 14. Profilbild för vera

  Vad roligt för dig – och tänk att man kan glädja andra dessutom genom att skicka den vidare 🙂

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
23°
Soligt
06:1020:56 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 16°C
24°C / 13°C
21°C / 13°C
25°C / 12°C
30°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.