Gry har kommit hem!

I går kväll kom Gry hem, har inte tagit någon bild på henne än.. men det kommer! Vill bara meddela att hon nu är installerad i sin karantänbox. Hon äter, dricker, skiter och kissar och bäddar, så hon mår nog rätt bra trots omställningen 🙂

Publicerat:

i:

9 svar till “Gry har kommit hem!”

 1. Hej! Vad kul att Gry äntligen är hemma.Lycka till!
  Varför har du henne i en karantänbox? Är det bara för att hon ska få anpassa sig eller?

 2. Teresia – vi ses i morgon!
  Katarina – för att se att hon är frisk innan jag blandar henne med de andra, en omplacering kan starta upp nån sjukdom och skabb kan ligga latent och utlösas vid stress

 3. Hej!
  Ville bara säga tack för alla kramar nu är jag tillbaks igen efter en liten jobbig period
  Kram Eva-Lena

  Kul att Gry äntligen fått komma hem
  GRATTIS BELLE PÅ 2 ÅRS-DAGEN

 4. Välkommen Gry! Hur gick resan? Hur transporterar man minigrisar egentligen? Som hundar eller krävs det andra lösningar?

 5. Skrattfia – välkommen tillbaka! tack för påminnelsen om Belle.. jag hade glömt det
  Anna – jodå resan gick bra. man har dem i hundburar, det funkar utmärkt.

 6. Hej igen!
  Tack för ditt svar ang. karantän.Jag visste inte att man skulle ha en omplacering i karantän. Vilken himla tur jag hade att Herman var frisk då jag släppte ihop honom med Fabbe och Julius. Förresten, visst är det väl den 25:e Julius och Belle fyller år? Eller minns jag fel?

 7. Katarina – åh du har rätt! jag gjorde en kalender i julklapp till släkt o vänner, där är det noterat den 23/3, vilket ju är helt fel! Hihi, då firar vi det i morgon med att kastrera hennes pojkvän :-).

Translate »