Hahahh.. så kan det gå, divan!

Japp, jag brukar inte se på Melodifestivalen, i alla fall inte alla deltävlingar. Men igår kväll var jag och Roger barnvakt hos grannarna och då blev det TV för hela slanten.

Måste säga att jag tycker verkligen att rätt låtar vann! De var helt suveräna låtar, båda två! Gillade verkligen Rongedals-grabbarnas koreografi och Sanna har ju både utstrålning och en fantastiskt röst. Andreas har en helt underbar röst, synd att Carola skrek sönder den, jag fick aldrig en uppfattning om låten var bra el. ej, för jag störde mig så enormt på att jag inte fick njuta av Andreas röst. Andra Generationen…nä, jag vågar inte ens skriva vad jag känner för den låten..Ola var söt och låten bra, kommer säkert att nynna på den i sommar. Lasse Lind tyckte jag var jättebra – skulle gått till Andra Chansen istället för Androla!
Bilden har jag lånat från GP.

Publicerat:

i:

2 svar till ”Hahahh.. så kan det gå, divan!”

 1. Profilbild för Wilda
  Wilda

  Håller med, Carolas och Andreas låt var bara en massa oväsen! Sannas var jättefin tycker jag.

  Fy vilken grå och trist dag. Ska ut till djuren, sen tror jag att jag ska gå och lägga mig igen! 🙂

 2. Profilbild för Hedgren
  Hedgren

  Precis så tyckte jag också! Och Carola hon vrålade och darra med hakan så det stod härliga till och inte blev det bra inte! Andreas hade ju inte en chans!
  Trevlig blogg, förresten! Jag lär återkomma. Hittade hit genom Lilla B!

Vädret

Ourique, PT
18°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 13°C
24°C / 11°C
30°C / 13°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.