Hjärtsnurp

Jag skulle gå ut och kolla igenom fönstret in i stian, om någon av grisarna låg under värmelampan, för om de båda ratar den, så kan jag ju lika gärna stänga av den. När jag kommer ut ligger det en död katt på vår gång vid entrédörren! Tror ju direkt att det är vår Nippe, men när vi kollar lite närmare så ser vi att det troligen är grannens minsta. Vi gissar att någon kört på den och varit vänlig och lagt den hos oss i tron om att det är vår katt. Både lättnad och förtvivlan…Nippe kom fram jamande strax efter att vi konstaterat att det inte var han.
Inatt sover Nippe i stian och värmer sig under värmelampan, som förresten inte någon av grisarna låg under. Fast när vi kom in i stian med Nippe så kom Belle upp och la sig bredvid Nippe.. så sött! Nippe var väldigt skärrad, han ville inte vara i famnen, han ville inte in i sitt hus, kanske han hade varit framme och luktat på den döda katten och därför var väldigt otrygg.
Inatt har han i alla fall både värme och sällskap, hoppas han inte kissar i halmen nu.

Publicerat:

i:

4 svar till ”Hjärtsnurp”

 1. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Lämnade något förvirrat en kommentar på sugen på minigris. Hur hamnade jag där? Kan jag skylla på min dataovana kanske.
  kram Lisa och Andreas

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  HEJ!!!
  Vad kul att ni hittade hit!
  Nu när ni har alla förutsättningar är det bara att börja blogga! Alla tycker säkert det vore jätteroligt att följa er i kvarnen. Utvecklingen går ju framåt där juh!
  Kramizz

 3. Profilbild för StyggaLillaLoppan
  StyggaLillaLoppan

  A! Jag lovar att säga till om jag hinner att åka till Sarahs CountryLiving. Gärna någon torsdag längre fram så vi får lite julmyskänsla. Jag kan hämta upp dig på vägen liksom…..kramar i mängder

 4. Profilbild för Cornelias Country Corner
  Cornelias Country Corner

  Usch vad tragiskt med katten…Snällt att lämna in den till er, finns inget värre än att sväva i ovisshet om var de små hjärtegrynen finns. Kram!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
30°
Soligt
06:2720:51 WEST
SönMånTisOnsTor
32°C / 14°C
38°C / 20°C
39°C / 20°C
40°C / 17°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.