alcacer do sal

Ingen approved, autobroms och duschar

Några korta berättelser om sånt som inte får ett eget inlägg, i kategorin ”Fem Snabba”.

Lite blandad kompott i dagens fem snabba.

Backen ner gick bra med autobroms

Först och främst, backen ner från campingen i Sesimbra gick jättebra. Vi har en kanonbra funktion som vi använde. En knapp vi trycker in som gör att FrankieBoy inte rullar mer än några km/h och bromsar av sig själv. Tryggt och fint rullade vi med andra ord ner för backen och sedan klättrade vi smidigt, jovars, uppför backarna för att ta oss till Setúbal där vi nu stannar ett tag.

backe sesimbra
Backen ner gick bra!

Ingen Approved i februari

Vi stod tre veckor in i februari i Porto Covo på Costa do Vizir, den blev approved i januari månad. De andra två boplatserna vi stod på i februari kunde vi inte godkänna, så det blir inget inlägg om Approved boplatser i februari.

Syr och lagar

Ett par älsklingsbyxor går sönder mer och mer. Jag (Anna) har försökt ersätta de där sköna byxorna men det går inte. Så till slut så började jag laga och lappa. De kommer bli som ett lapptäcke framöver, men förhoppningsvis fortfarande lika sköna! Har även klippt sönder en tunika som jag inte längre använder och gjort ett flugskydd av. För vår insektsdörr har gått sönder och vi behöver köpa persienn-snöre någonstans för att laga den, hoppas vi hittar det i Setúbal. För inte är det varken jättebra eller särskilt snyggt med min gamla tunika, men det är i alla fall något.

Nuvarande flugskydd

Att stanna – mest lästa inlägget

Kollade in statistiken lite och insåg att inlägget där vi skrev om att vi ”behöver stå still ett tag igen” är det mest lästa i februari. Hur ska vi tolka det? Är det fler som tycker om att stanna lite längre och inte bara byta boplats hela tiden? Eller är det för att inlägget publicerades en lördag och hade en ganska trevlig bild som syntes direkt? Oavsett anledning är det kul när vi ser att något inlägg faktiskt tar oväntad fart!

Duschar mycket just nu

Vissa boplatser har verkligen lyckats göra de mest ljuvliga duscharna. Här på Ecoparque Do Outão kommer vi duscha oftare än någon annanstans. Vi duschar ju inte varje dag, men näst intill när vi är här, vi njuter verkligen av de varma, fräscha och rymliga duscharna.

Bilden är från Alcacer do Sal där vi stannade ett dygn bara och känner oss klara med det.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

2 svar till ”Ingen approved, autobroms och duschar”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Ställplatsen i Setubal är verkligen trevlig och fin. Och att stå länge i en varm dusch är ju lite av lyx.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vi trivs verkligen här. Och duschar gör vi mycket och länge 😀

Vädret

Ourique, PT
14°
Fair
06:1520:44 WEST
MånTisOnsTorFre
29°C / 10°C
33°C / 13°C
34°C / 14°C
34°C / 14°C
33°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.