Inifrån

När det är regn och rusk ute så kan man njuta i växthuset. Igår brydde jag mig inte ens om att ta bort ”natt-täckena” från växterna även om solen sken i 30 minuter, men när jag kollade till hur de mådde så satte jag mig en stund i en skön stol och bara njöt av miljön! Så här ser det ut inifrån när man tittar på dörren.

Men… inte länge till för idag ska jag sätta upp lite hyllor som Roger köpte på IKEA igår, så det blir nya bilder snart igen!

Publicerat:

i:

5 svar till ”Inifrån”

 1. Profilbild för Ulrika

  Läste din idé om samarbete med konstrundan… Mycket bra idé! Var får du alla idéer ifrån? Du verkar vara en otrolig idéspruta full med energi! Dela med dig, snälla!
  Just nu går jag på halvfart trots att huvudet bubblar av idéer – men kroppen liksom vill inte.
  Har du lust och tid, kom och bolla lite idéer ihop med mig. Jag behöver en spark i arslet:-)
  Kram/Ulrika

 2. Profilbild för lottaspyssel

  Hej och jättetack för en mysig fm och god fika!! jättekul att träffa dig igen och jag hoppas inte vi rörde till allt för mycket jag och grabbarna, de är ganska livliga av sig men jag kan inte alltid ”låna” ut dem när jag skall iväg. filip sa när vi kom hem – det var jättekul hos Anna och grisarna var roliga!
  Kramar och trevlig helg till hela er familj från fam Svensson i Grovare

 3. Profilbild för Linda

  Ditt växthus är fantastiskt, och håller med föregående om att du verkar ha så många fantastiska ideer! (och att du dessutom genomför många av dem gör ju inte det hela sämre!)

  Såg att de skulle ha ngn slags inspirationsdag i slutet av månaden hos Wardins om odling av div till försäljning, funderar på att kanske åka dit även om det inte är just det jag planerat för egen del. Kanske blir jag så inspirerad att jag också gör ngt, och inte bara tänker. =)

  Hur mår Belle?

  kram

 4. Profilbild för Anna

  Ulrica – snälla du vad mycket positiva ord tack så mycket! Självklart kommer jag och bollar idéer med dig!
  Lottaspyssel – tack själv, alltid mysigt att träffa dig och barnen, klart du inte ska låna ut dem när ni ska till mig, jag tycker om barn och har full förståelse för deras nyfikenhet och utforskarglädje! Hälsa Filip att han är välkommen igen snart! (självklart även du, Victor, tjejerna o Morgan!)
  Linda – tack! det låter ju spännande med Wardins, jag har ännu inte varit där fast det är så nära. Klart du ska GÖRA! Belle mår bra, men är tung och rör sig långsammare 🙂 Kram

 5. Profilbild för Magdalena
  Magdalena

  Hej Anna,
  Jag funderar på att skaffa växthus till min villaträdgård och har hittat ett färdigt från bredegården som är 40 kvm. Det låter stort, men jag tror att jag kommer att fylla det på ingen tid alls. Har lite funderingar på att ha jordkällare under och kunna öppna en lucka i golvet i växthuset för att komma åt den…. Har du några tips runt detta resonemang, eller faller det innnan jag ens börjat? Vänliga hälsningar

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Växlande molnighet
06:4820:14 WEST
MånTisOnsTorFre
26°C / 9°C
25°C / 8°C
25°C / 9°C
23°C / 9°C
20°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.