Irriterad och fruktansvärt envis = jag igår

Igår blev jag så förbannad! För två veckor sedan beställde vi ytterligare ett fast telefonnr till vårt hus (ska vara firmatelefonen). Vi fick ett sånt bra nummer, jag ifrågasatte t.o.m. om det verkligen funkade att vårt nr skulle börja på 1 här ute på vischan när alla andra nr börjar på 7. Men det var inga problem! Fine! Förra onsdagen var teknikern här och installerade allt. När han gått testade jag att ringa till 1xxxx och det fungerade jättebra! Jag ringde till grannen och berättade att vi fått ett nr till. Jag sa aldrig numret eftersom hon kunde kolla på sin nummerpres. Igår ringde jag tidningen vi annonserar i och bad dem lägga till det nya numret i vår annons. Av någon oförklarig anledning ringde jag 1xxxx numret igen för att testa. Nu funkade det inte!! Jag ringde till oss själva och såg att vi fått ett annat nummer, som börjar på 7…. Jag ringde grannen igen, jo hon hade noterat numret men det var 7xxxx.
Satt i telefon med Telia länge i går kväll för att få ordning på allt till annonsen på onsdag. Men det var lögn i helvete, rent ut sagt! Men efter min enormt jobbiga (för Telia alltså..) envishet så fick jag till ett nummerbyte så idag ska nr 1xxxx fungera igen!
Men hur fan kan de göra så? Bara sätta in ett annat nummer utan att ens kontakta oss? Dessutom fungerade ju det riktiga numret när man ringde till det?
Ska bli spännande att se om det här äventyret slutar här eller inte…

Publicerat:

i:

2 svar till ”Irriterad och fruktansvärt envis = jag igår”

 1. Profilbild för StyggaLillaLoppan
  StyggaLillaLoppan

  jaha så det är lite tjall på linjen ;=D vi har ju falköpingsnummer helt konstigt eller hur? men så är det .

  ha det gott och kram

 2. Profilbild för Cornelias Country Corner
  Cornelias Country Corner

  Suck…man slutar aldrig att förvåna sig över telia…

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
25°
Soligt
06:1020:56 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 17°C
24°C / 14°C
22°C / 13°C
25°C / 12°C
31°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.