Is/Ice (291 av 365)

En promenad i skogen igår med dotter, vännen L med sina två hundar (finns på bild längre ner) resulterade i EN bild! Äntligen hade jag kamera med mig, men inte sjutton kunde jag titta mig omkring på tänkbara motiv, inte när marken är ojämn. Sedan min ryggoperation har jag en opålitlig fot så jag måste hela tiden titta i marken när jag går. Men den här bilden ger mig en enorm känsla av vår faktiskt!

Självklart har jag gjort den lite mer dramatisk i Photoshop än vad den egentligen är, men jag tycker det blev rätt fräckt!

is_291

Publicerat:

i:

3 svar till ”Is/Ice (291 av 365)”

 1. Profilbild för Marie Carpe Diem

  Snyggt foto med kallt fruset vatten, ja is alltså 😉

 2. Profilbild för Lallis

  En riktigt häftig bild:)
  kram Lallis

 3. Profilbild för Julie McLeod

  Quite the beautiful pattern, light, and color in this photo…

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
25°
Soligt
06:1020:56 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 17°C
24°C / 14°C
22°C / 13°C
25°C / 12°C
31°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.