Jag var först!

För många handlar det om att vara först. Begreppet som används är ”Early Adopters” där det gäller att vara med tidigt när det lanseras nya tjänster och gadgets.

För många av mina vänner är jag säkert en Early Adopter eftersom jag hänger med på vad som  händer på webben och gärna köper nya Apple produkter. Men jag behöver inte vara först. Absolut inte. Men visst är det roligt att vara först nån gång.

Men det gäller att välja rätt sak att vara först med…

Jag fick min iphone5 i måndags, jag har längtat länge eftersom jag hoppade över 4S . Ville verkligen ha en bättre kamera i telefonen, för det är faktiskt det enda jag känner var viktigt att förnya. Varit jättenöjd med min iphone4 hela tiden.

I torsdags kväll fick jag mina SIM-kort (en lång historia som jag hoppar över) och först på fredag morgon kunde jag få aktiverat SIM-kortet (också en lång historia). Nåja äntligen hade jag min nya telefon med den mest fantastiska kamera! Fantastiskt!

Men… vi har ett dilemma här i vårt hus. Mobiltäckningen utanför kommer inte in genom 1800-tals väggar, energifönster, plåtfasad och plåttak. Så vi lägger alltid våra telefoner på fönsterbrädorna för att få bästa täckningen.

Det gjorde jag i fredags morse, kopplad på mitt headset och satt vid datorn och jobbade. Helt plötsligt händer allt på en gång! Det är tidspress för en lansering som ska göras, det ringer och jag pratar i telefonen samtidigt som det ringer på dörren!

Spontant öppnar jag fönstret för att prata med personen som ringer på dörren..

Ja du gissar rätt, min helt nya iphone5 ramlar ut genom fönstret och landar i gruset! Skadad skärm och jack i sidan är resultatet!

Jag hoppas jag var först med sprucken display. För det är banne mig inte något jag önskar något annan

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 17°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.