Kalldusch!

Jag älskar att duscha varmt och bara öka värmen tills det nästan inte går mer. En kokt kräfta ser jag ut som när jag kommer ut ur det dimmiga badrummet!

Men på sommaren blir det ofta så att jag istället drar reglaget åt det andra hållet, alltså så det blir kallare och kallare istället.

Idag var det premiär för en kalldusch! Det betyder att det nu är sommar!

Jag är inte så flitig med besök hos er och inte heller med inlägg hos mig själv, men jag hoppas ni alla ändå sätter ett litet avtryck här när ni besöker mig och orkar komma tillbaka och titta till mig emellanåt!

Ha en underbar Valborgshelg!

Publicerat:

i:

10 svar till “Kalldusch!”

 1. Sommar som vinter – här är det varma duschar som gäller. Men kalla är betydligt bättre för kroppen har jag hört. Kram och trevlig Valborg!

 2. man får ta det lite som man hinner med, vi finns ju här. Och nu när det är sommar så har man ju massor att göra.
  Allrummet får vänta och man får ungås mer ute.

  Kalldusch jag tog en lite kall dusch igår det är verkligen varmt – har sett svalorna men inte kunnat fota dem, jisses vad fort det flyger.
  /MB

 3. Det vet du Anna, även om tiden mest nu spenderas utomhus, så visst hinner man med en snabb titt på bloggen…:-)
  Men kalldusch, ja då får det nog banne mig vara rejält varmt ute först. Jag tycker mest om kokt kräfta:-)

 4. Grattis till sommaren! Här är det vår än så länge..det drar fint bak på ryggen när man sitter i solen. Ingen kalldusch här inte.
  ha en härlig helg i solen!

 5. Så är det nog för de flesta man prioriterar att vara ute i det fina vädrat framför att sitta vid datorn och det är väl sunt… Men jag passar på en stund på morgonen och kvällen 😉
  Vilket bra vårtecken, när Anna börjar duscha kallduschar då är det vår 😀

  Kram Annalena

 6. Jag brukar bada i ett på snudd kokhett vatten. Jag vet, det är inte så miljövänligt men ingen är perfekt 🙂

 7. ALDRIG en kalldusch här, varmt året om får det allt vara;)
  Är väl lite dåligt här med bloggeriet emellanåt, men in till Dej kommer jag med jämna mellanrum för jag måste ju ha koll på läget allt som oftast…

  Ha en bra start på veckan!

  Kram //annette

 8. Huu kalldusch, nej tacka vet jag skållhett vatten!!! inte ens på sommaren gillar jag kallt vatten. Och vem hinner kika runt på bloggar lika flitigt som under vinterhalvåret? men man vill ju inte tappa alla goa kommentarer så här kommer iaf en liten från mig! Kram

Translate »