Kommenterat era kommentarer

Jag har varit lite kass på sistone att kommentera era kommentarer. Men nu har jag åtminstone gjort det, ett par veckor bakåt i tiden i alla fall… så du kan bläddra till de inlägg som du väntar svar på, för nu har jag svarat. En del har jag svarat på era bloggar istället. Vet inte riktigt vad som är bäst att göra..
Ska jag svara i min blogg eller i era?
Nåja, nu har jag gjort en salig blandning… fortsätter nog att kommentera lite här och där.
Får skylla på mina orutinerade bloggrutiner.

Publicerat:

i:

4 svar till ”Kommenterat era kommentarer”

 1. Profilbild för Stina
  Stina

  Trodde först att jag kommit fel! *s* Men det har jag ju inte! 🙂
  Vad fint du har fått det!

  Jag ska nog ta tag i din länk snart, upptäcker att jag inte länkar dig och det borde jag göra…

  Kilar iaf in för att önska en trevlig fredag och för att säga att en ”viktblogg” är en bra idé. Jag vet inte hur mycket tid jag har, men det kan ju vara kul att ”klaga av sig” eller peppa varandra på vägen.

  Kram Stina

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  Stina – tack för att du länkar! Jag startar den nya bloggen omgående.. känner mig lite förkyld idag, så det blir inte mycket annat gjort ändå. Återkommer!

 3. Profilbild för StyggaLillaLoppan
  StyggaLillaLoppan

  Anna jag vill vara med i viktjakten ?? får jag det ?
  kram

 4. Profilbild för Cornelias Country Corner
  Cornelias Country Corner

  jag vet inte riktigt hur jag ska göra med kommentarer heller, innan svarade jag hos kommentarerna, men har nu mer och mer börjat svara på kommentars-ägarens blogg. Man vill ju ändå dit och kika.. Kram & ha en härlig helg!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.