Konstutställning

Jag o Roger har idag varit i A-sås och gått på de mysiga smågatorna, ätit lunch på ett gårdscafé och shoppat lite, bl.a. en pepparkaksform i formen av en älg! Vi ville göra något vi inte brukar göra, så det var skönt att komma iväg några timmar. Dessutom smet vi in på en utställning ”A history of sex” som visades på Alingsås Konsthall. Ingen av oss är intresserade av konst, men denna utställning har det ju blivit sånt rabalder om, så …. ”we´ve been there”!

Att titta på bilder med nakna människor i naturlig storlek, närbilder av kön och intima situationer kändes nästan skämmigt. Det var visning när vi var där, så en man stod och berättade om Andres Serrano´s olika verk. Jag tittade mot ingången och log för mig själv åt de flestas reaktion när de steg in i hallen! De började småflina och vände bort blicken snabbt från fotografierna.

Jag vet inte vad jag ska säga, ärligt talat. Fina bilder, ja vissa kanske, men de flesta kändes mer som obehagliga faktiskt. Särskilt bilden när en kvinna sitter naken på huk och håller i en hästs ”utrustning”.. märkligt, att man kallar det konst..

Publicerat:

i:

2 svar till ”Konstutställning”

 1. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Jag hittade den! Outfiten är klar!! Det blev byxor och en snygg top, plus ett par stövletter från Ecco för totalt 550kr!! Bild kommer. Ha en toppenlördag!

 2. Profilbild för huga
  huga

  jösses…! början till tidelag kanske de borde kalla bilden…osmakligt.
  Antagligen skulle jag åxå tycka att det var pinsamt…;)

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
24°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 12°C
30°C / 14°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.