Korkad?

Nytillskottet i familjen! För snart två veckor sedan kunde jag inte längre stå emot dotterns önskan om en egen katt. Min allergi har ju varit ett hinder hela livet, men nu kan ju katten bo i ladan med grisarna!

Dessvärre klarar jag inte det heller.. nu har jag svårt att vara med grisarna utan att få astma. Korkad? Ja förmodligen, men jag vet ju hur underbart det är med ett eget djur så jag vill verkligen inte stå ivägen för att dottern ska få uppleva det nu när vi bor på landet. Den intensiva allergin beror troligen på att katten finns överallt i stian och därmed hans pälshår. Jag hoppas innerligt att det är så bara nu när Nippe är instängd i stian i två veckor för att han ska veta var han ska sova och äta. Tiden får utvisa om han måste flytta ut och bo i någon annan del av ladan istället. Måste ju kunna gosa med Chico och Belle, det är livet att spendera tid med djuren! Jag tycker väldigt mycket om katter också, men inte mer än grisarna :-).

Publicerat:

i:

8 svar till “Korkad?”

 1. Anna : om sanningen ska fram så är det en spricka i hela framrutan och stenskott var väl orsaken … vi ses ikväll och barnen vill följa med och titta på Chico och Belle ! ha en störtskön dag kram

 2. Så mysigt! Jag är väldigt djurrädd själv men de ser ju himla go’ ut på bilderna iaf. Trist det där med allergin, hoppas det löser sig!

 3. Vilken söt kissemiss:)
  Vi väntar tillökning i form utav små kattungar vilken dag som helst här hemma.
  Kula tt hitta in till dig.Kommer absolut tillbaka.
  Mvh Lallis

 4. Härlig blogg. Nu längtar jag efter våran Tryggve, som gick bort för ett år sedan. Våran goa minigris. Han blev 7 år. Skulle vilja ha en ny.
  Kramis

 5. Men vad mysigt med katter. Själv har jag en allergisk man så inga katter här. Stongt av dig att hålla på trots allegin…eller ja var rädd om dig också. kram

 6. Hej-hej! Klart vi säger hej : ) Vilken underbar liten rackare…blir väldigt avundsjuk på dig!

  Sov gott : )

Translate »