Krambox och gräsklippare

Istället för att spela CD-skivor kan vi nu spela all musik som Roger har i sin dator på stereon i vardagsrummet. Det går att välja genre till exempel, eller artist och så spelar den upp allt den hittar som stämmer överens med det valet man gjort. Makapären heter ”Squeezebox” och är helt suverän!

Den kunde vi inhandla för pengarna vi tjänade på våra CD-skivor på Tradera och ändå ha kvar lite kosing!

Idag bytte vi även vår 4-hjuling mot en åkgräsklippare! Jag lär inte ha tid att gå och klippa våra ca 3000 kvm med en vanlig klippare nästa år, jag måste ju vara i växthuset! En Yard-man AT 6150 har vi köpt och jag har klippt gräset idag, det gick jättejättefort!

Belle brunstar igen och Torsten får gå i egen hage igen. Han tycker inte det är roligt, men vad ska jag göra, vill ju inte ha kultingar i smällkalla vintern!

Ha en urskön helg!

Publicerat:

i:

6 svar till ”Krambox och gräsklippare”

 1. Profilbild för Cornelias Cottage

  Ja, det är mycket man ska hinna med! Idag ska jag klippa gräset, putsa fönster, städa, övningsköra. Har jag tur har jag ork över till att pyssla lite till julmarkanden som närmar sig med stormsteg! Men förmodligen somnar jag i soffan. Kram och önskar er alla en härlig helg.

 2. Profilbild för Isabelle

  Åh en sån ”makapär” skulle jag också vilja ha!
  Vi har tittat på något liknande. Skulle vara helt suveränt då vi har tusentals låtar på en särskild server men tyvärr är den ännu inte kopplad till ljudanläggningen i vardagsrummet utan endast till våra datorer.

  Ha en skön lördag! Kram!

 3. Profilbild för annette

  Det där låter som en väldigt intressant ”makapär” skall kolla upp lite mer, och så skönt med en åkgräsklippare;)

  Kör på och ha en supertrevlig Helg!

  Kram //annette

 4. Profilbild för Erica

  Ljudmakapärer är toppen och även åkgräsklippare!
  Bra byten säger jag – du är en sann affärskvinna 🙂

 5. Profilbild för Lotten

  Tänk vilka prylar det finns! Vi har många, men inte just den;-)
  Nu har jag äntligen skrivit vad jag är tacksam för…
  Kram!

 6. Profilbild för StyggaLillaLoppan

  Jag kommer innan 12 . Jag vet inte riktigt när . Jag ska hämta A. hon sover över hos sin kompis i Mjäldrunga… Hoppas det är OK!

  Nina

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
23°C / 12°C
23°C / 12°C
25°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.