Lämnat in ex-jobbet!

Japp, nu är jag färdig med den sista inlämningsuppgiften till högskolan. Vad skönt det känns! Jag kan nu lämna det bakom mig och kasta mig in i nya utmaningar… (ska självklart göra om VimleGlas hemsida nu).

Så nu ska www.minigrisen.com fungera i de flesta webbläsare. Och du som har Internet Explorer, ladda hem version nr. 7, om du inte redan har den.

Publicerat:

i:

3 svar till “Lämnat in ex-jobbet!”

  1. Åhå nu funkar den bra! Jag har lusläst varenda sida, det ser bra ut-fast jag har ingen liten gris att komma med! 😉

  2. Tack! Du får komma själv, det är så fint så det duger även för en människa
    😉

  3. Vad duktig du är! 🙂

    Angående din drömresa här nedan så kan jag berätta att jag och sambon åkte buss genom (framförallt) västra USA innan barnen. Vi var där i sju veckor och hann se en NHL-match. Onekligen en upplevelse! 🙂

    Kram

Translate »