Länksida till andra husbilsbloggar

Länksida till andra husbilsbloggar

Lästid: < 1 minuter

Vi har gjort en sida med länkar till andra husbilsbloggar, så du alltid kan hitta dem lätt.

Listan är precis påbörjad och det finns många fler husbilsbloggar att lägga till. Vi kommer dock inte bara hysta in länkar där utan vill att den som önskar en länk till sin blogg hör av sig först.

Anledningen till det är att vi vill att bloggaren ska kunna göra ett aktivt val om de vill vara med på vår lista eller inte och så gillar vi ju dialog och det är roligt att ha det med andra husbilsbloggare.

Så har du en blogg som du vill ska synas på vår lista med andra husbilsbloggar så lägg antingen en kommentar till det här inlägget eller skicka oss ett mejl!

Listan hittas än så länge via menyn under ”Mer”

Bilden är från Calpe, Spanien

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

31 svar till “Länksida till andra husbilsbloggar”

 1. Hej Anna och Roger!

  Finns möjlighet så är vi såklart jättegärna med på er finfina lista. Även om vår blogg är ganska ung ännu, så blir det mycket postande framöver! 🙂

 2. Vi vill gärna vara med, just nu är det inte så mycket husbil på min nya blogg, väntar på en ny husbil så det kommer. Samtidigt finns det ju en länk till min gamla blogg och där finns ju alla våra tidigare turer. Själv tycker jag det är roligt att kunna hitta alla bloggar någonstans så Tack!

  • Lagt till din blogg under en ny rubrik 😀 Självklart ska ni vara med och ser fram emot att läsa om alla erfarenheter med nya husbilen.

 3. Toppen med en länklista till flera aktiva husbil/resebloggar.
  Jag följer flera av bloggarna men några är nya för mig.
  Så bra initiativ av er och tack för all inspiration!

  • Hej, vad kul att du får glädje av länklistan. Vi hoppas den kommer fyllas på ordentligt efter hand!

 4. Det finns ju redan en husbils/reseblogg som sköter detta med bravur och dessutom har mängder av matnyttigt för oss husbilsåkare, varför kopiera?????
  Kanske inte så snyggt!!!! Kolla in husbilspraktikan.se

  Bengt

  • Tack för din kommentar. Nu kopierar vi inget utan vi ger länkkraft till andra bloggar, för det gynnar dem. Vi ger oxå våra besökare möjligheten att hitta annat än svenska bloggar. Och fr a annat information än den vi skriver. Skulle gladeligen länka även till husbilspraktikan, så hoppas de hör av sig.

  • Husbilspraktikan? Hade jag aldrig hört talas om. Inte är vi med på deras lista heller. ????

   För mig är alla dessa listor av godo. Alltid hittar man något nytt guldkorn i bloggdjungeln. Den ena förtar ju inte den andra. ????????

 5. Hej på er. Hoppas allt är bra.
  Vi står gärna med på er lista.
  Ha det gott, kanske våra vägar korsas under tiden här nere.
  Kram
  Husbilen Ventilen

 6. Vi e oxå gärna med ????, vi har oxå funderat på att ha med en länklista, men inte kommit längre än så… men alltid kul att hitta nya bloggar????????????????????????
  Ha de gott ☀️

  • Lägger till er genast. Ser fram emot att ni gör en lista med, tycker att ju fler vi är som länkar till varandra desto mer ger vi våra läsare.

 7. Hej Anna och Roger. En bra idé med lista. Alltid kul att hitta nya som delar med sig. Vi vill gärna vara med på den.
  Hoppas vi kan ses här nere i Spanien.
  Ha det bäst☀️

  • Vi har lagt till er i listan, tack! Vi stannar i Torre del Mar så hoppas vi kan ses då!

 8. Hej
  Vi vill gärna vara med på Er lista. Just nu är vår blogg lite på paus eftersom vi sålt vårt hus och håller på att tömma det. Men snart blir det fler och längre husbilsresor när vi landat i vår lägenhet.
  Annica o Lennart

 9. Hej! Va kul att hitta fler spännande bloggar att följa 🙂 Vi har ju inte en blogg utan en FB sida så vet inte om det platsar men annars är vi gärna med.

 10. Vilken smart idé, ska genast knåpa ihop en liknande.
  Vi är en väldigt liten del i världen som bloggar om vår hobby, livsstil så vi måste försöka hjälpas åt för att fler ska kunna se hur underbart vi har det.
  Mycket bra initiativ.

  • Tack, ja ju fler listor desto bättre tänker jag! Vi är gärna med på er lista också.

Translate »