Lite förändringar för FrankieBoy

Lite förändringar för FrankieBoy

Efter att ha boat in oss i ett drygt år har vi nu landat i vissa saker som vi vill förändra i vårt hem.

Det brukar ju vara så när en flyttat, att saker ska anpassas till oss, och nu är det både små och stora saker som ska fixas. Och vissa är gjorda redan och andra kommer med tiden.

Inredningsförändringar

Jag har saknat min lugna och fina tomte. Den enda present jag ville ha när jag fyllde 40 år. Sovande och lugn vätte, som ligger på mage och ler. Nu har den flyttat in och ligger på soffan. Så jag kan fyllas av ron den ger mig, varje dag.

Vår inredning är ljust trä, samt textiler i grått och annat i vitt. Mycket grått i olika nyanser. Underbart tycker vi, men vi vill ha lite färgklickar. Så det ska sys nya gardiner av svärmor nu när vi är i närområdet. Kan du gissa vilken färg?

Jag har en tavla av Stina Wollter. Min stora inspirationskälla i så mycket. Den vill jag ha i bilen, men den ska inte tas ur sin ram med risken att tavlan förstörs. Exakt hur vi ska göra är inte klart än. Frågat Stina om det är ok att ta ett foto av konstverket och förvara det i bilen, väntar på hennes svar.

https://www.instagram.com/p/BPz8ezsgpDh/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Vi har möblerat om i våra skåp och vi lastar nu ur saker som vi inte använt sen vi flyttade in. Det finns saker som vi har glädje av i Sverige, men inte i Europa. Och det finns saker som vi inte alls vill ha med oss. Det kommer ett inlägg om saker som åkt ut och saker som åkt in när vi är klara med vår ompackning.

Ändringar på utsidan

Vi kommer på något sätt ändra dekoren på bilen, exakt hur det blir är inte bestämt.

Men vi vet att vi vill behålla FrankieBoy. Vi är så nöjda som vi kan bli och ser ingen anledning till att lägga stora pengar på att byta upp eller ner oss. Därför vill vi ge vårt hem en personligare touch på utsidan.

Alltid händer det något hos oss! Förändringar är ju jättekul!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

16 svar till “Lite förändringar för FrankieBoy”

 1. Gardiner … Ja det måste väl bli svart då ? Eller blått som havet. Din vätte ser fantastisk ut, förstår att han sprider lugn omkring sig. Tavlan är ju också helt magisk! Så ska bli spännande att se vad Frankie Boy får får nya kläder. Vi kommer ju snart ock kikar ?
  Kram

 2. På tal om nåt annat…

  Jag läste en blogg av en person som bor i Halland och vill gärna vidarebefordra det som hen skrev:

  ”Skallkrokens hamn.

  På parkeringen stod nio husbilar på rad. Det kostar 200 kronor per dygn eller övernattning – jag vet inte vilket – och T hade igår pratat med en man som sa att det här var en av de absolut bästa ställplatser han besökt!
  Ordning och reda, välhållet, rent och fint.
  Mellan varje husbil finns ett litet blombord i trä som avskiljer det hela och det ser så fint ut!”

  Jag har ju ingen aning om ifall du/ni skulle tycka likadant, men vill ända tipsa.

  B.

  • Tack för tips! Vi har hört att det ska vara fint där, men inte besökt. Än.

 3. Heisan, – så fint det ble :-), man må selvfølgelig gjøre det trivelig og hjemmekoselig i ”huset”. Litt farger og bilder og småting gjør mye for at det skal bli fint og mer personlig. Vi hadde også en opprydning og ”oppussing” når vi kom til Norge. Det er samme erfaring som dere at vi trenger ulike saker når vi er ”hjemme” enn når vi er på tur i Europa.

 4. Det blir säkert jättefint, spännande att se och Stina Wollters konst, underbart att få titta på varje dag. Allra mest roligt ska det bli att se vad ni packar ut ur bilen, alltså vad ni inte anser ni behöver.

  • Ja det blir fint! Och ja om några timmar kan du läsa om vad vi packat ur hittills.

Translate »