Efter att ha boat in oss i ett drygt år har vi nu landat i vissa saker som vi vill förändra i vårt hem.

Det brukar ju vara så när en flyttat, att saker ska anpassas till oss, och nu är det både små och stora saker som ska fixas. Och vissa är gjorda redan och andra kommer med tiden.

Inredningsförändringar

Jag har saknat min lugna och fina tomte. Den enda present jag ville ha när jag fyllde 40 år. Sovande och lugn vätte, som ligger på mage och ler. Nu har den flyttat in och ligger på soffan. Så jag kan fyllas av ron den ger mig, varje dag.

Vår inredning är ljust trä, samt textiler i grått och annat i vitt. Mycket grått i olika nyanser. Underbart tycker vi, men vi vill ha lite färgklickar. Så det ska sys nya gardiner av svärmor nu när vi är i närområdet. Kan du gissa vilken färg?

Jag har en tavla av Stina Wollter. Min stora inspirationskälla i så mycket. Den vill jag ha i bilen, men den ska inte tas ur sin ram med risken att tavlan förstörs. Exakt hur vi ska göra är inte klart än. Frågat Stina om det är ok att ta ett foto av konstverket och förvara det i bilen, väntar på hennes svar.

https://www.instagram.com/p/BPz8ezsgpDh/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Vi har möblerat om i våra skåp och vi lastar nu ur saker som vi inte använt sen vi flyttade in. Det finns saker som vi har glädje av i Sverige, men inte i Europa. Och det finns saker som vi inte alls vill ha med oss. Det kommer ett inlägg om saker som åkt ut och saker som åkt in när vi är klara med vår ompackning.

Ändringar på utsidan

Vi kommer på något sätt ändra dekoren på bilen, exakt hur det blir är inte bestämt.

Men vi vet att vi vill behålla FrankieBoy. Vi är så nöjda som vi kan bli och ser ingen anledning till att lägga stora pengar på att byta upp eller ner oss. Därför vill vi ge vårt hem en personligare touch på utsidan.

Alltid händer det något hos oss! Förändringar är ju jättekul!

/Anna & Roger