Liten värld

En reflektion jag gjorde idag.

Att världen är liten har vi säkert alla märkt i något sammanhang. Men att världen blir så otroligt mycket mindre men ändå så mycket större tack vare internet är väldigt fantastiskt tycker jag.

Ett exempel på det upptäckte jag idag. Jag läser många bloggar med olika inriktningar. En hel del med social media som det stora samtalsämnet, men självklart även bloggar som handlar om webben med innehåll för mitt yrke men likaså många för mitt genuina intresse för webben och vad som händer online. Sedan tillkommer en massa bloggar som handlar om personers liv, trädgårdar och andra intressen. Passionerade bloggare tilltalar mig.

Tidigare idag läste jag Johan Hedbergs blogg, Blissnation, och ser då att han ska sluta sin anställning och anta nya spännande utmaningar. Jag vet sedan tidigare att han är arbetskamrat med en god vän till mig (som jag träffat via bloggvärlden) och när Johan pratar om VDn på den det företag han ska lämna så vet jag ju att det är min väninnas VD också. Dessutom den VD som hon är VD assistent till. Den fantastiska chef som hon pratar så varmt om. När jag ser namnet inser jag att världen igen har visat sig liten! Tack Johan.

VDn är nämligen dotter till min mammas bästa väninna!

Visst händer det massa såna här roliga och fantastiska saker utan internet, men visst är det att webben bidrar till att vi upptäcker fler? Har du varit med om något som visat på att världen är liten men gigantisk? Berätta gärna i en kommentar.

Om du sprider inlägget vidare så kan vi få höra fler härliga historier.

Bilden finns på Flickr (liberalmind1012)

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
23°
Soligt
06:1020:56 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 16°C
24°C / 13°C
21°C / 13°C
25°C / 12°C
30°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.