Många kunder överlämnade

Den 1 oktober tog en annan webbbyrå över en stor del av våra kunder, helt enligt plan, och det känns bra!

En byrå som har sitt kontor i Stockholm har nu tagit över en stor del av våra kunder. Så när vi kom hem från Sverige har jag ägnat en hel del tid åt att få nya rutiner på de som är kvar. Och säkerställa att de som nu har flyttat har fått en smidig övergång.

Det känns lite tråkigt att förlora kontakten med en del av kunderna som jag kommit nära, men samtidigt så känner jag en lättnad av att de inte lämnas vind för våg utan att de fångas upp av den här byrån. En byrå som har intresse och hunger, som vill att det ska bli bra och som inte tycker att det finns för små kunder.

Den 1 november lämnar vi över ytterligare en hög med kunder, då till vår utvecklare, som faktiskt också sitter i Stockholm. De sajter som han har byggt kommer han i fortsättningen supporta och förvalta.

Sen har vi några kunder som ska flyttas till andra byråer, som de själva hittat och så har vi några som hänger kvar med oss till slutet, till den 31 december. Som sen blir herrelösa, enligt eget önskemål.

Jag får allt mer tid för mina egna intressen och jag behöver inte vara anträffbar hela tiden längre. Det känns väldigt skönt. Att gå i förtidspension kräver att en engagerar sig i utbetalningarna. Att fylla i dokument och formulär på nätet. Alla bolag har sin egen rutin. Jag får säkert anledning att sammanställa det i ett inlägg också framöver.

Att bli förtidspensionär känns toppen! Soluppgången får symbolisera att en ny tid i mitt liv så sakteliga börjar!

Publicerat:

i:

32 svar till ”Många kunder överlämnade”

 1. Profilbild för LillaSyster

  Skönt att inte alltid behöva vara tillgänglig.
  Ha en bra torsdag, här öser regnet ner…..

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ja det är skönt, tack detsamma!

 2. Profilbild för bmlarsreseblogg
  bmlarsreseblogg

  Så härligt för dig att bli tidsmiljonär! Här har vi just vaknat upp i våra sängar i Falköping och ett envetet regn har smattrat på fönstret hela natten.
  Det blir verkligen en ny era i ditt liv!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Sedär, ni är hemma nu! Tidsmiljonär låter ju bra, men känns som det är tvärtom, dagarna springer verkligen fram!

 3. Profilbild för Tony

  Ha de gott med det nya livet.

 4. Profilbild för Hanneles bibliotek

  Att slippa vara jämnt anträffbar låter skönt.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Väldigt skönt!

 5. Profilbild för Anita

  Tycker bilden på soluppgången väldigt fint symboliserar ditt nya liv som förtidspensionär.

  Igår frågade du hos mig om jag visste vad den höga orange blomman hette på en av mina bilder jag tagit i Bregenz. Om jag inte har fel så är det en Kanna (Cannova) som finns i flera färger, bland annat orange. Mycket vacker färg till de mörka bladen.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack, jag tyckte den passade bra. Kanna, har sett det växa här i en trädgård. Men misstänker det kräver skugga och det har jag inte mycket.

 6. Profilbild för Znogge

  Så bra att det finns en god lösning för era kunder efter hand som ni avvecklar.
  Att gå i förtida pension har jag inte ångrat en sekund. Nu kan jag ägna mig åt olika intressen och prioritera det.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Det känns väldigt bra! Förstår du njuter, snart ska jag göra det ännu mer också 🙂

 7. Profilbild för Ingrid

  Lycka till med tillvaron som förtidspensionär och planen för nedtrappningen låter ju väldigt bra.
  Ha en fin torsdag!
  /Ingrid

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack snälla, det känns som en bra plan vi har. Detsamma!

 8. Profilbild för Mamma C

  Mycket pyssel för att få den rätta lösningen för era kunder.
  Men snart så är du/ni en lös och helledig förtidspensionär.
  Carin

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Jomen så är det och det känns bra.

 9. Profilbild för Ibod11 - Ingrid

  Vad skönt att allt ordnar sig till det bästa för era kunder och att ni med gott samvete kan trappa ner och snart helt gå vidare till förpensionärslivet 😀 Jag tror inte att ni får svårt att hitta andra sysselsättningar. Kanske ett hem för herrelösa katter 😀 Nej, jag skojar bara men kanske en lite rolig tanke.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Hihi, ja det hade ju varit kul med många katter. Men nej, så blir det inte 🙂

 10. Profilbild för Emma

  Vad skönt att det ordnar upp sig på ett bra sätt! Kan tänka mig att tillvaron blir alltmer rofylld då allteftersom.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ja det var väldigt skönt att det blev en sån här bra lösning.

 11. Profilbild för Husbil Kors och Tvärs

  Det är så skönt att bara kunna göra det en vill. Och långtråkigt blir det ju aldrig.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Verkligen! Långtråkigt tror jag inte heller det blir 🙂 Kram

 12. Profilbild för Barbro

  Instämmer med Anita.
  En toppenfin symbolisk bild!

 13. Profilbild för Ajli

  Jag tycker att det är en strålande idé att göra så, har man bara råd och vill så tycker jag att man inte ska fortsätta. Varför, för andras skull? Soluppgången :’)

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ja det tycker jag med. I Sverige hade vi inte haft råd, men här går det finfint 🙂 Det gäller att ta beslut som en själv mår bra av.

 14. Profilbild för Åke

  Nya rutiner, jag bävar mig lite… ja kunderna är ju viktiga det är ju därför man har ett arbete brukar jag både nämna och tänka förstås. Nu har du ju dina soluppgångar, val av objektiv att fundera på. Jag antar att det ska pysslas med annat också såklart 🙂

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Jag gillar ju förändringar av alla de slag. Dynamik när det är som bäst. Ja utan kunder är det svårt att driva ett företag 🙂 Jodå, sysselsättningsproblem lär jag inte ha.

 15. Profilbild för Marianne

  Otroligt vacker soluppgång!
  Det måste kännas tryggt även för kunderna att lämna över till en byrå som ni känner till.
  Kram

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack! Ja jag har förstått det var uppskattat. Kram

 16. Profilbild för Matilda

  Härligt för dig att kunna fasa över på ett så bra vis och få mer tid till egna intressen. Hoppas många av dina planer uppfylls som förtidspensionär 🙂

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Så är det verkligen, riktigt härligt och skönt att veta att kunderna får stöd framöver. Det hoppas jag med!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
31°
Soligt
06:3020:48 WEST
TorFreLörSönMån
34°C / 17°C
34°C / 17°C
34°C / 16°C
35°C / 19°C
37°C / 20°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.