Marmelad i tangentbordet

Skit oxå! Jag ska INTE äta vid datorn. Jag skulle ta en macka till fikat i går, med marmelad på. Eftersom jag var ensam hemma, så blev fikat vid datorn. Jag tappar självklart mackan, upp och ner på, rätt ner på tangentbordet! Så nu är det flera bokstäver som är tröga att trycka ner, trots att jag slickade !!! rent tangentbordet och sedan torkade av det. Hrm… dags att försöka finna på ett käckt sätt att göra rent. Om du har ett tips är jag jättetacksam. Det är en bärbar dator, så tangentknapparna är inte möjliga att ta bort, tyvärr.

Sedan vill jag även säga att jag nu har sanerat stian och bebbarna har flyttat hem igen! Fast jag vet inte om de blev lika glad som jag, de ville helst tillbaka till sin provisoriska bostad där det bara finns lite halm (har ju inte velat fylla på när de ska flytta tillbaka), svalorna har byggt bo över sovplatsen och tjattrar hela tiden och där det inte ens finns ett fönster!

De är verkligen vanedjur de här små underverken, men de vänjer sig snart tillbaka.

Publicerat:

i:

9 svar till ”Marmelad i tangentbordet”

 1. Profilbild för Maria

  på min bärbara går det att pilla bort tangenterna… jag har lite av varje i tangentbordet trots att jag försökt sanera det…

 2. Profilbild för Stina
  Stina

  När jag skrev ett ganska stort PM ifjol någongång så hällde jag ut kaffe på tangentbordet. Jag vände det snabbt upp o ner och skakade allt jag kunde. Tog sen en trasa och torkade förtvivlat. När jag sen kikade på skärmen så stod det ”formateringen till koreanska avklarad”
  *oops*
  Snacka om hysterisk panik!
  Men det ordnade sig, tack o lov… Fast jag fick köpa ett nytt tangentbord (ingen bärbar dator).

  Hoppas du får rent det!
  Kram

 3. Profilbild för Styggalillaloppan

  det finns datortops …men först pröva dammsugaren….

 4. Profilbild för Anna

  Maria – på min med, tack vare dig så vågade jag prova! tack!
  Loppan – finns det? dammsugaren gör nog inte mkt nytta, det är jättekladdigt
  Stina – ojdå, men det här ska nog gå bra!

 5. Profilbild för CCC
  CCC

  Hoppas du fått bort marmeladen nu! Kram och ha en bra dag!

 6. Profilbild för Eva-Lena
  Eva-Lena

  Hej!
  Hoppas att du fått bort marmeladen. Här kommer en rolig artikel från min kompis Janne i Stockholm
  Må så gott kram
  Eva-Lenao P
  https://www.expressen.se/husdjur/1.1195698/grymt-med-dojjor
  SUperkul!
  Lägg ut den på din sida vettja så kommer alla att le och skratta.

 7. Profilbild för Hanneles paradis

  mjölk är inte heller bra för tangentbrd

 8. Profilbild för Lotta

  Aj aj, marmelad i tangentbordet låter inte som en höjdare. Jag är expert på att äta vid datorn jag med, men det är mest smulor som trillar ner i tangentbordet. Och så när jag trycker hårt så går smulorna sönder. PANG säger det då, och jag skrattar. Jag är lite barnslig, jag vet. =) Kram

 9. Profilbild för Johanna

  Har funderat på att införa absolut förtäringsförbud vid datorn, men det är väl antagligen rätt meningslöst… Teflonminnet är bra men kort 🙂

Vädret

Ourique, PT
25°
Växlande molnighet
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 11°C
30°C / 14°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.