Mingelkväll

Japp, jag har för första gången i mitt liv varit med om en mingelkväll! Gick det helt själv, utan att veta om jag kände någon där. Banken i lilla samhället hade en företagsträff för företagande kvinnor, ett initiativ som jag gillade skarpt och därmed anmälde mig, innan jag ens hunnit fundera över om jag ens hade klädsel och uppförande som behövdes.

En otroligt trevlig kväll, två föredragshållare i form av företagsägarna till Madame Chic och BråttensbyJohanna som berättade om hur de startade sina företag och hur de drivs idag. Kontraster verkligen, den ena varit i gång i över 30 år, den andra precis startat. Mycket intressant!

Mycket god mat bjöds det på efteråt, en härlig buffe på Hotell Gyllene Kärven!

PS. Har skött min motion i 3 av 4 dagar!

Publicerat:

i:

4 svar till ”Mingelkväll”

 1. Profilbild för Styggalillaloppan

  jag har också varit på mingelkväll på banken – och jag gick dit precis som jag är te x i ladugården…dvs ingen skillnad på klädsel…jeans och någon nopprig ylletröja… thats me ! Och vet du att med din personlighet så skulle du kunna komma i lakan och efter en stund så skulle ingen märka det för du är bara helt underbar och förbannat glad ;=D
  nog om dig och över till mig – jag ska till jobbet nu och jag hoppas att jag får en fantastisk dag ;=D

 2. Profilbild för huga

  ojoj vad classy! det är väl så man ska göra- bara gå dit och se vad som händer! Hade du ett lakan på dig då?? haha jag sitter redan och undrar vad man har på sig på lite finare konsert..!?!
  hejja dig med mat och motion!!

 3. Profilbild för Stina

  Å, vad roligt med mingelkväll! 🙂

  Hoppas att du har en fin fredag!
  KRAM

 4. Profilbild för Anna

  Loppan – du e för go! du kunde väl gått med?
  Huga – njae, det blev ett par svarta byxor, svart linne och en linnekavaj. Jag har tyvärr inga bra klädråd, jag har ju inga andra kläder än myspys ;.)
  Stina – ja, det var kul! Bra med nya kontakter med. Detsamma!

Vädret

Ourique, PT
11°
Fair
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
28°C / 10°C
29°C / 11°C
28°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.