Namn på kultingarna?

Jo, lite väl tidigt att ropa hej, jag vet!

Men sånt här är så himla kul så jag måste börja redan nu. Det är ju svårt, ni som har barn vet ju hur man våndades länge innan man bestämde sig. Dessutom fick jag inte bestämma barnens namn… (de hade då hetat Zandra & Daniel) men den här gången gäller veto för mig! För jag gissar att resten av familjen vill säga sitt :-).

Så här tänker jag…
– jag vill att namnen ska hänga ihop genom ett tema
– måste komma på minst 10 st. (för säkerhets skull…)
– antingen 5 flicknamn o 5 pojknamn el. unisex namn

Har du några tips? Hjälp mig gärna!

Publicerat:

i:

8 svar till “Namn på kultingarna?”

 1. Ejmis – en gris är dräktig 3 mån, 3 veckor, 3 dgr (115 dgr)
  De två som parat sig väger 20 resp. 30 kg ungefär. Vet ju inte än om det tagit sig.. men jag hoppas verkligen det!

 2. Häftigt!
  Vilda, Vilde, Knorrig..nä, jag är lite dålig på namn märker jag. Men återkommer när jag kommer på något som kan vara bra;)
  Kram Lallis

 3. Lallis – det var ju rätt bra när namnen börjar på Vi.. eftersom vi bor i byn Vimle!
  Ni andra – fler förslag önskas!

 4. De är ju bara för söta. Och namn är skitkul, här kommer några jag kom på, om du ville ha namn på vi.
  Vilgot, Ville, Vilvo, Vivo, Vizna, Vinda, Vicky, Vilta, Villis, Virum, etc.

  Hoppas på många kultingar.

  Cilla J

 5. Hej!

  Är en ganska ung tjej som skulle vilja skaffa minigris (med hjälp utav föräldrar) men jag skulle gärna vilja veta om hundar och minigrisar kan leva ihop?Om man ens får para ihop hundar och minigrisar?

  Också skulle jag vilja veta om man kan ha dem inne som fullvuxna eller om dem är för stora då?

  I övrigt är Nasse det enda namnet jag kan komma på 😮

Translate »