Nu är dörren på plats!

Det saknas en bräda över dörren, men annars är den klar! Visst blev det fint!

Dessutom är det ju praktiskt för det lilla sidoljuset till vänster om dörren är öppningsbart, så när jag ska in med skottkärran så kan jag öppna den med och sätta fast den i en stormhake! Han är så bäst min kära make!

Publicerat:

i:

9 svar till ”Nu är dörren på plats!”

 1. Profilbild för BrittMarie

  Nu har jag hittat din andra blogg också 🙂 Vilket jättestort växthus du har. Där kan du ju odla till försäljning, och samtidigt ha plats till läs- och fikahörna.. Ska bli spännande att se hur det blir när det är klart
  Kram

 2. Profilbild för margareta
  margareta

  Härligt ANNA, vad fint det blev, så otroligt vackert. Hur många grader har du nu? Oj, vad det ska växa! Här kallt o lite dragit i mitt;) fast jag har varit där idag och blundat o då blev det strax mycket varmare. Ha det riktigt bra, Kram/IMK

 3. Profilbild för katarina Andersson

  Hej du, vilket fint växthus du får, hur många fönster i taket är öppningsbara på ditt hus, jag har två på mitt som år 12 kvadratmeter. Ska du odla tomater i hinkar eller ska du ha odlingsbäddar? Kram Katarina.

 4. Profilbild för Anna

  BM – välkommen även hit! Jo en viss försäljning blir det nog.
  Margareta – tack vännen! Just nu är det 17 grader där, var precis ute och tog av täckena från växterna. Kl. är 8 på morgonen
  Katarina – tack! det är 4 st som jag ska ha automatiska öppnare på, jag odlar bara i krukor och hinkar, har grusgolv.

 5. Profilbild för ÅsaGåsa Jord under naglarna

  Wow! Vilket fint växthus! Har ni byggt det själva från grunden eller är det ”byggsats”? Det ser hur stort ut som helst.

 6. Profilbild för malin

  ÅH Vad det blir fint !!!

 7. Profilbild för Anna

  Åsagåsa – tack! det är ett Bredegårdens 40 kvm i galvaniserat stål som jag pulverlackat, fast vi ville ha en riktigt trädörr så vi satte inte in skjutdörren
  Malin – tack!

 8. Profilbild för Knytt

  Ditt växthus blir ju underbart, klart avundsjuk på ditt utrymme! =)

  Tack för dina kommentarer i min blogg, lägger till dig i min läslista!

 9. Profilbild för Maria

  Åh så fint det blir!

Vädret

Ourique, PT
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
21°C / 10°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.