Oscarstatyett – i bloggvärlden

Jag har fått denna award av Huga, jo, jag tackar och buga! Roligt att kunna glädja lite emellanåt!

”Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!”
Som ni ser så ska jag ge denna till 10 st. ! Följande bloggar återkommer jag till ständigt, om inte varje dag så åtminstone regelbundet. Tack för att ni finns och låter mig ta del av era tankar och upplevelser!
– StyggaLillaLoppan
– Huga Larsson
– Cornelias Corner
– Framsidan
– Jonna
– Elins Trädgård
– Syster C
– Ulriksdal
– I huvudet på Sanna
– Lilla B

Publicerat:

i:

6 svar till “Oscarstatyett – i bloggvärlden”

  1. eee TACK så väldigt mycket..!

    jag var ju inte alls förberedd på att få en sån här stor sak..

    jag har ju därför inte övat in nåt tacktal…

    så jag säger tack så hjärtligt!

  2. Vassogo flickor – ni har gjort er väl förtjänta av den lilla utmärkelse. Tack för att ni förgyller min vardag!

Translate »