Rapport dygn 3

Ytterligare ett dygn har gått, med full fart och fläkt. A sov länge på dagen, i två omgångar, men hon hade ingen feber. Däremot försvinner inte tätheten i näsan, så det är jobbigt och irriterande för henne. Hon slemhostar lite, men jag är väldigt glad att hon inte fått krupp (hennes syskon hade det när de var små..). Första omgången sömn var redan 9.00 och hon sov ända till 11.30, så jag hann med att ge tjurarna, kalvarna och hönorna mat, jag hann även bokföra en del och arbeta på min inlämningsuppgift. Nästa sovperiod var på em, vid 14.30-16.00 ungefär, då fick jag kört ut mer foder till tjurarna på spalt och se över att alla mådde bra inför natten. Ett par av de STORA tjurarna äter ur min hand! Det är mysigt, men samtidigt finns det en riktigt tjurskallig som bara står och slänger med huvudet när man närmar sig. Honom hade jag inte velat vara ensam med i en box! Mellan A´s sovperioder är det en hel del gnäll, mat som ska lagas och ätas och kel. Hon är nog lite understimulerad också, vi har ju inte så mycket roliga leksaker här och nu har hon tröttnat lite på det vi har. Sedan är ju syskonen borta, tror hon saknar dem väldigt mycket för de stimulerar ju henne hela dagarna med sina aktiviteter. Idag är dagisfri dag, så det blir väl ungefär som igår, fast jag ska försöka låta bli att lägga henne för tidigt, så det bara blir ett sovpass.. då kanske hon sover bättre på natten, för inatt var jag uppe igen mellan 01 – 03. En bild på lilla marodören, fast den är inte från denna veckan. Roger är fortfarande sjuk och T pluggar en hel del. Grisarna har legat i solen hela dagen, har lite dåligt samvete för att de inte får så mkt tid av mig som vanligt. Men jag ska ta igen det i helgen!

Publicerat:

i:

3 svar till ”Rapport dygn 3”

 1. Profilbild för Cornelias Corner
  Cornelias Corner

  Men vad duktig du är som roddar allt! En granne värd sin vikt i guld! Kram

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  Då e jag värd mycket! hahahah…
  TACK

 3. Profilbild för huga
  huga

  oj vad du ska vara slutkörd efter de här dagarna…;) men du får ta igen både sömn o kel sen som du skriver! Hur länge är det kvar nudå?

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
14°
Mestadels molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
23°C / 12°C
24°C / 11°C
25°C / 9°C
25°C / 8°C
24°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.