Regelbunden brunst & minigrisinformation & kultingar

kon_svans_1Det är otroligt hur exakt Belles brunst infaller! Det är precis 20 dagar mellan hennes högbrunster. Det gör det lätt att planera för betäckning! Dessutom är hon väldigt tydlig i sin förbrunst, så man vet när det är dags att avskärma henne från Torsten (eller tvärtom :-)).

Lite snusk, men här kan ni se hur en brunstig sugga/gylta ser ut i bakdelen!

Om du är nyfiken på att läsa mer om minigrisar och se fina bilder så måste jag ju rekommendera dig att gå in på min informationssite om minigrisar.

www.minigrisen.com

Just nu är jag dålig på att uppdatera den för jag har lite annat att prioritera. Men eftersom jag själv står för alla konstnader och lägger all tid helt ideellt så hoppas jag att alla läsare accepterar att jag inte lägger all min tid på den sidan och därmed kan det dröja lite emellan uppdateringarna. Men det är redan en väldigt stor och informativ sida som bara kan bli bättre och bättre, med mer information och bilder.

Åter till brunsten – nu har jag bestämt att betäckning mellan Belle och Torsten sker 4 januari! Det betyder att det kommer kultingar 23 april om hon håller tiderna lika bra vad gäller nedkomst som med sin brunst! Åh vad det pirrar av glädje, nervositet och spänning!

Publicerat:

i:

12 svar till “Regelbunden brunst & minigrisinformation & kultingar”

 1. Oh vad häftigt!
  Då blir det ju betäckning när vi är på besök , spännande och få följa henne sedan under graviditeten och sen få se alla bebiskultingar som kommer.
  Kram E-L

 2. Vad spännade att få veta lite mer om detta, och så glad Torsten skall bli när han för en gångs skull slipper stenen;)
  Skall bli spännande att få följa graviditetetn och senare födseln.

  Stora Kramen //annette

 3. spännande! ser fram emot att följa det hela här!
  Verkar som jag kan få med sambon på att i skall ha grisar här till slut… men det dröjer nog, måste bara bygga lite först…

 4. Linda – visst är det!
  CC – tack snälla du, återkommer om awarden
  E-L – japp ni ska få se det IRL, om ni har tur
  Annette – hahha, ja, snart slipper han stenen
  Huga – japp, men medge att du inte hade sett det innan 🙂
  Maria – vad roligt att få följa era planeringar med grisarna med
  Tack för att ni alla är så entusiastiska!

 5. Vad spännande med små kultingar! Det ska bli kul att följa med på!
  Säljer ni dem sedan till andra som vill ha minigrisar?

Translate »