Så kelig och pussig!

Varje morgon rusar jag ur sängen för att få gå ut till mina grisar! De välkomnar mig så härligt och vill verkligen ha den frukost jag serverar dem, får väl erkänna att det nog är därför de välkomnar mig så hjärtligt ;-).
När de ätit färdigt, jag ”dukat” undan och städat deras ”toalett” så blir det ibland kel, ibland går de och lägger sig igen direkt, ibland går Belle ut i hagen. Ja, variationerna är många. Men idag så fick jag en riktigt härligt stund med Chico. Jag har en fåtölj ståendes i den ena delen av stian. Jag gick ditåt och Chico kom efter och han hoppade upp i fåtöljen. Jag satte mig hos honom och la fleecefilten över honom och sedan var det kel och klapp och myspys för hela slanten. Belle ville självklart också vara med, men hon fick stå tillbaka denna gången. Hon gick och la sig i Chicos ”säng”! När astman började komma fick jag tyvärr lämna fåtöljen, när jag satte mig ner bredvid honom för att säga hejdå, så fick jag så mycket pussar och ”ahaha-anden” (Grisar hälsar och visar tillgivenhet genom att låta ha-ha). Just då var det trist att behöva gå, men jag vet ju att dessa tillfällen återkommer!

Publicerat:

i:

2 svar till ”Så kelig och pussig!”

 1. Profilbild för Cornelias Country Corner
  Cornelias Country Corner

  Låter som en underbar morgon. Kram!

 2. Profilbild för StyggaLillaLoppan
  StyggaLillaLoppan

  så gosigt det låter – måste vara tråkigt med allergin som ställer till det för dig…

  kramar

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Mestadels molnigt
06:5020:13 WEST
SönMånTisOnsTor
24°C / 12°C
26°C / 9°C
24°C / 8°C
25°C / 9°C
21°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.