Snö och kallt

Vad är detta för trist väder!? Jag vill inte ha snö! Jag vill se mer perenner komma upp ur jorden, jag vill se hur mina rosor klarat vintern. Hur har det gått för björnbären? Hallonskotten jag satte, klarade dem sig? Ja, jag vill sätta potatisen, svettas och få blinningbett!

Idag har jag i alla fall fått färdigt den nya hemsidan för www.vimleglas.se, vilket känns bra. Fast jag är inte hundra procent nöjd med designen, men den är ju bra mycket snyggare än vad den förra var i alla fall.

Nu ska jag ut och ge grisarna kvällsmat, klippa ett par klövar på Chico och sedan blir det middag innan vi går över till grannarna och ser en film tillsammans med dem.

I morgon ska det inte snöa! Det har jag precis kollat på SMHI´s hemsida.

Publicerat:

i:

2 svar till ”Snö och kallt”

 1. Profilbild för Lotta
  Lotta

  Glad påsk på dig sötnos! Hoppas allt är bra med dig. Saknar dig på bloggen, det är inte samma sak utan dig.. Kram

 2. Profilbild för Stina
  Stina

  Det passar nog bra att jag bor i norrland, jag älskar snö. Vit, gnistrande, klabbig snö, det är livet det! 🙂

  Hoppas ni har en fin påskhelg!
  Kram

Vädret

Ourique, PT
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
21°C / 10°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.